Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita ipak ne želi da bude dečak? Prvi put je uslikana u suknji

Devojčica Šilo, koja je zahtevala od poznanika da je zovu Džon, je po prvi put uslikana u suknji i sa dužom kosom

  • 6
Anđelina Džoli

Anđelina Džoli sa ćerkama Zaharom i Šilo; Foto: Profimedia/ROMA / MEGA / Mega Agency

Holivudska glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana dok je bila u kupovini sa ćerkama Šilo, Zaharom i Vivijen, a s obzirom da se desila promena u odevanju njene ćerke Šilo, ona je sada dospela u centar pažnje svih medija.

Naime, lepotice su šetale i išle u kupovinu namirnica, a sve vreme su se normalno ponašale i pravile se da ne vide brojne holivudske paparace, koji ih vrebaju na svakom uglu.

Sve su bile u ležernim odevnim kombinacijama, a ono što je zapalo za oko svima jeste što je Šilo posle dužeg vremena obučena kao žensko. Ona je obukla duks i suknju, a i kosu je pustila da joj raste i vezala ju je u rep. Ona je pre nekoliko godina od roditelja zahtevala da je oslovljavaju sa Džon i zamolila ih je da joj ošišaju kosu na kratko.

Godinama je kružila priča da će se Šilo podvrgnuti i hormonskoj terapiji pre promene pola, ali te tvrdnje izgleda nisu istinite.

Sada je izgleda promenila mišljenje i kako ulazi u pubertet ipak želi da izgleda kao devojčica. Sve su imale zaštitne maske na licu i pridržavale su se mera koje su određene u Kaliforniji.

Jedan od bliskih izvora porodice je medijima otkrio da su Anđelina i Bred podržavali Šilo u svakom slučaju i kaže da su joj predložili zanimljivi eksperiment kako bi zapravo otkrila ko je i kako se zapravo oseća. Eksperiment je podrazumevao da jedne nedelje živi i ponaša se kao devojčica, a sledeće kao dečak, i to kako bi što bolje razumjela samu sebe.

Podsetimo, Anđelina s bivšim suprugom ima šestoro dece, a najmlađi od njih su 12-godišnji blizanci Noks i Vivijen. Najstariji, sin Madoks (19) trenutno je na Univerzitetu u Seulu, a kruže priče da on uopšte ne želi da viđa svog oca.

Video: Anđelina Džoli ne želi da jede zbog Breda i Džen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA