≫ 

Tužne slike glumice za kojom je svet ludeo: '86. je godište, pije ispred kuće, ne liči na sebe

Glumicu su svi rođeni osamdesetih i devedesetih obožavali, bila je najveća zvezda

  • 8
Mischa Barton, Miša Barton Miša Barton; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Britansko-američka glumica Miša Barton (34), koja je počela da se bavi glumom još kao devojčica, sada više ne liči na sebe iz mlađih dana.

Naime, paparaci su je nedavno uslikali kako uživa u prvom danu jeseni i časi vina na stepenicama ispred svog doma, a društvo joj je pravio njen kućni ljubimac. Leto je zvanično završeno, a Miša i dalje uživa u toplom vremenu i poslednjim sunčevim zracima u danu.

Zvezda popularne tinejdžerske serije "Orange County" je nosila crne široke pantalone i kariranu majicu kratkih rukava, dok je obula crne kožne papuče sa zlatnim detaljima.

Miša se proslavila kada je tumačila ulogu Marise Kuper u popularnoj seriji koja se emitovala od 2003. do 2006. godine, a njen fizički izgled se dosta promenio. Miša je bila poznata po vitkoj figuri, nežnom licu i dugoj kosi, a sada izgleda dosta drugačije. Naime, ona se ugojila, kosu je skratila, a svi primećuju njen podbradak koji se konstantno povećava. Izgleda da Miša nema dobre navike, a poznato je i da je godinama bila zavisna o alkoholu.

Tokom snimanja serije "The O.C." Miša se sprijateljila s Lindzi Lohan i Keli Ozburn, a bila je čest gost na žurkama u Los Anđelesu, ako ne i prečest. U intervjuima kasnije je istakla da je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali kasnije je shvatila da je to put prema dnu.

U maju 2007. godine je hospitalizovana zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je da odlazi na predavanja o štetnosti alkohola pa je platila 2.000 dolara kazne.

U julu 2009. godine njen životni stil je došao do vrhunca pa su njeni roditelji i agent organizovali "intervenciju" jer su zaključili da Miša nije sposobna da odleti u Njujork zbog jednog događaja. Uoči sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative pa se ubrzo onesvestila.

Odvezli su je u bolnicu, gde je sve toliko izmaklo kontroli da je pretila i da će da počini samoubistvoDoživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidna, već je bila u depresiji.

Mlada glumica nije izbegla ni finansijske probleme zbog svog ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je glumica u problemima jer nije platila hipoteku u vrednosti od 15 hiljada dolara. Pokušavala je da proda svoju vilu na Beverli Hilsu, ali to joj godinama nije uspevalo. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerka jer joj je, kako kaže, uskraćivala platu i da je oterala iz sopstvene kuće.

Video: Zvezda serije Seks i grad godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oli

    4. oktobar 2020 | 15:46

    A,da malo gledamo svoje zivote.

  • Vodolijax

    4. oktobar 2020 | 18:55

    A što je tu tužno....sedi sa svojim kučetom i pijucka ili belo vino ili limunadu i nema komplekse velike zvezde.

  • Vesna

    4. oktobar 2020 | 16:17

    A zasto su tuzne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA