Neverovatno telo čuvene Keri iz serije "Seks i grad": Samo je jedan detalj odaje da ima 55 godina

Slavna glumica se pojavila na promociji kolekcije cipela koje kreira u saradnji sa kompanijom "Manolo Blahnik"

  • 1
Sarah Jessica Parker Sara Džesika Parker; Foto: Profimedia

Popularna američka glumica Sara Džesika Parker (55), koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u jednoj od najgledanijih serija širom sveta "Seks i grad", je uslikana u srcu Njujorka na Menhetnu gde je predstavila jesenju kolekciju "SJP" (Sara Jessica Parker) cipela.

Naime, glumica je izgledala veoma srećno što je ova kolekcija ugledala svetlo dana, a bila je veoma posvećena dok ih je predstavljala prisutnim gostima i novinarima. Svi znaju da su cipele njena strast još od kako je glumila Keri, a obožavatelji smatraju da je to bio logičan sled događaja, s obzirom da je Sara verni pobornik mode.

- Deluje šašavo, ali mislim da su ljudi to očekivali od mene, posebno zbog Keri Bredšo. U pitanju su kombinacije boja koje se retko sreću, prelepe cipele koje ćete poželeti da imate u svom ormanu - rekla je Sara Džesika u izjavi za časopis "Vog" 2015. godine, kada je i objavila prvu kolekciju cipela.

Kolekcija je praćena kolekcijom tašni i mantila, a u kreiranju svih navedenih proizvoda glumici pomaže Džordž Malkemus, čelnik kompanije "Manolo Blanik".

Ona je ovom prilikom obukla sivi sako sa šljokicama, svetle farmerke i kratke čizmice do članka istog dezena kao i sako. Ispod sakoa je obukla jednostavnu bodi majicu sa svetlim prugama, koja je bila slične nijanse kao maska za lice koju je nosila na licu.

Maska je imala primese ljubičaste boje, a na neki način sve je funkcionisalo perfektno i ova odevna kombinacija je izgledala fantastično.

Međutim, jedan detalj ipak odaje njene godine, a to su - ruke. Po njima se jasno vidi da je Sara ostarila, a za razliku od lica, ruke se veoma teško "peglaju" i podmlađuju.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    12. oktobar 2020 | 11:32

    Pa nije ni cudo sto su zene iskompleksirane.Ko sto radi, samo im trazite mane.Pa naravno da ne moze biti kao djevojka od 20 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA