Najjače scene iz spotova o kojima 10 dana bruji planeta: Predigra u zatvoru i "ples za srčani udar"

Latino diva je u ekranizaciji dve nove pesme još jednom dokazala zbog čega je najseksepilnija žena na svetu

  • 0
Dženifer Lopez Maluma MAluma i Dženifer Lopez; Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je objavila dva video spota za pesme "Pa Ti" i "Lonely" sa svojim kolegom Malumom (26) i svojim seksepilom zaludela publiku širom sveta.

Naime, spotovi su pušteni u nastavku jedan za drugim i radi se o tome da Dženifer zbog svog partnera, koji radi u FBI odlazi u zatvor, ali joj posle nekog vremena Maluma pomaže da pobegne iz istog. Nakon dva meseca zaljubljeni par iz spota se nalazi u Arapskim Emiratima gde ga ona ostavlja.

Spot obiluje seksi scenama, počevši od toga da su Dženifer i Maluma zajedno u krevetu, do toga da se maze u policijskoj stanici, a zatim Dženifer izvodi veoma zavodljiv "prljavi" ples sa devojkama u zatvoru. Latino diva je još jednom dokazala zašto je jedna od najseksipilnijih žena na svetu i u spotovima je istakla sve svoje atribute - podignute grudi, uzak struk i bujnu guzu od koje pogled ne odvajaju ni muškarci ni žene.

Ono što je neprevaziđeno jeste njeno lice, zavodljiv pogled i sočne usne, koje je naglasila različitim vrstama šminke. Takođe, frizuru je menjala u svim scenama i dokazala još jednom zbog čega je "kraljica" sređivanja. Dženifer je ponovo istakla savršeno zategnuto telo koje je rezultat napornog svakodnevnog vežbanja, a fanovi su poludeli koliko dobro izgleda.

Spot je objavljen 25. 9. 2020. godine i za 9 sati je pogledan skoro milion puta. Za 10 dana, spotovi imaju 18 miliona pregleda.

Fanovi širom sveta su poludeli od sreće što je njihova omiljena izvođačica objavila dugoočekivane pesme, a sve seksi scene pogledajte u galeriji ispod teksta.

Seksi scene iz prvog spota za pesmu "Pa Ti" pogledajte ovde:

U spotu za "Lonely" Dženifer izvodi ubitačni ples koji mnogi komentarišu rečima - "ples za srčani udar".

Scene iz spota za pesmu "Lonely" pogledajte ispod:

Podsetimo, guza ove slavne dame je osigurana na 27 miliona dolara, a svi smo se uverili zbog čega je to tako. Uživajte u novim pesmama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA