Poznata kuguarka u 48. izgleda kao boginja: Nikome nije čudno što momci od 20 i kusur lude za njom

Poznata glumica se pojavila na jednom događaju u Monaku, a svojim izgledom je oduševila sve prisutne

  • 11
Kejt Bekinsejl, Kate Beckinsale

Kejt Bekinsejl; Foto: Instagram/katebeckinsale

Britanska glumica i lepotica Kejt Bekinsejl (47) se pojavila na plavom tepihu u Monte Karlu na "Planetary Health" gala događaju gde je izgledala kao prava ikona stila.

Naime, glumica se pojavila u belo - zlatnoj dugoj haljini sa jednim rukavom do poda, a nosila je i zaštitnu masku sa istim dezenom. Kasnije je skinula masku i videlo se njeno lepo lice, bez ijedne bore. Glumica je blagom šminkom istakla svoju lepotu, a haljinom je istakla perfektnu figuru i izgledala je veoma elegantno.

Kosu je podigla u punđu, a od nakita je imala samo prstenje. Na rukama je imala braon lak za nokte i ten joj je bio savršen.

Glumica ima fantastično telo i kožu za svoje godine, a njeni obožavatelji ne mogu da veruju da izgleda tako dobro iznova, i iznova.

Osim nje, na ovom događaju pojavile su se i mnoge druge poznate ličnosti kao što su glumci Džoni Dep, Helen Miren, Sijena Miler, Rebel Vilson, Endi Garsija, pevačica Leona Luis i modni dizajner Tomi Hilfinger i mnogi drugi.

U galeriji ispod teksta pogledajte kako je slavna pevačica izgledala na ovom događaju.

Inače, Kejt važi za jednu od najpoznatijih "ljubimica mlađih muškaraca".

Sada je u vezi sa 22 godine mlađim dečkom, kanadskim muzičarem Gudijem Grejsom. Mnogi su je urnisali nakon vesti da joj je to novi emotivni partner, ali lepa Kejt imala je spreman odgovor za hejtere.

- Možda malo i jeste nalik političkom potezu kad se žena nakon 32. godine zabavlja. Bože, pa sedeću kod kuće i čekati menopauzu dok heklam... - našalila se lepa Kejt u majskom izdanju magazina "Women's Health".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA