Vrela Rijana u providnom brushalteru pokazala bradavice, a onda grubo odgovorila jednoj hejterki

Rnb pevačica je predstavila novu kozmetičku liniju sa zaštitnim faktorom, a onda je usledio negativan komentar na koji je pobesnela

  • 2
Pevačica Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Rijana (32) je ostavila malo toga mašti u brushalteru boje kože koji joj je isticao grudi, a kada je naišla na negativan komentar jedne hejterke, odgovorila joj je u svom stilu i zauvek "zapušila usta".

Naime, lepa pevačica je objavila fotografiju na svom Instagramu na kojoj je namazala zaštitni faktor na lice, stavila kapu preko očiju i otkrila bujni dekolte, kao i bradavice koje su se ocrtavale u skoro providnom brushalteru.

- Samo želim da zaštitim svoj melanin dok pokušavaju da ga iskorene - napisala je Rijana reklamirajući svoj brend "Fenty Skin". Ovu fotografiju je lajkovalo preko 4,2 miliona pratilaca, a pored pozitivnih komentara, javila se i jedna kritičarka.

- Sada je zima - napisala je jedna devojka u komentarima na Instagramu, misleći na to da Rijani više nije potreban zaštitni faktor prilikom izlaska iz kuće jer više nije jako zračenje Sunca.

- Za mene je to neznanje. Imaćeš bore ako misliš da SPF postoji samo sezonski. Ali samo nastavi tako - odgovorila joj je Rijana.

Podsetimo, Rijana je u petak objavila tizer kojim je najavila svoju dugoočekivanu "Savage X Fenty" reviju.

Na događaju koji će debitovati 2. oktobra na "Amazon Prime-u" naći će se Demi Mur, Bela Hadid, Lizo i naravno sama Rijana. Uz predstavljanje njene najnovije kolekcije donjeg veša, šou će sadržati muzičke i plesne performanse, koji će oduševiti publiku.

Izgleda da je sigurnost prioritet broj jedan i iza kulisa jer su zaposleni na ovom događaju primećeni sa zaštitnim maskama i vizirima na licu.

Irina Šajk, Paris Hilton i Normani su samo neke od lepotica koje bi trebalo da se pojave na sceni u donjem vešu. Godine 2019. magazin "Forbs" je otkrio da je Rijana, čije je pravo ime Robin Rijana Fenti, najbogatija ženska muzičarka i da je bogatstvom od 600 miliona dolara prestigla svoje čuvene koleginice Bijonse, Madonu i Selin Dion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA