≫ 

Irina Šajk je najmodernija mama među manekenkama: U kompletiću Kim Kardašijan zaludela prolaznike

Poznata Ruskinja svaki put oduševljava svojim ležernim odevnim kombinacijama

  • 8
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) je najmodernija mama među manekenkama, a u seksi kompletiću je zaludela prolaznike.

Naime, manekenka je prošetala ulicama Njujorka u "Skims" kompletiću koji je dizajnirala najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (39) i tom prilikom je izgledala nestvarno lepo i seksi.

Poznato je da Irina Šajk privlči pažnju na modnim pistama, ali postalo je normalno da istu pažnju privlači i na ulicama svetske metropole. Ulice Njujorka su postale njena lična pista, a manekenka je ovog puta u četvrtak popodne uslikana dok je vodila ćerku u vrtić.

34-godišnji supermodel je pokazala svoju fantastičnu figuru u seksi kompletiću i crnim kožnim čizmama do kolena, a tom prilikom je istakla ultra duge i zategnute noge kojima je osvojila svet. Imala je tašnicu sa zebrastim printom i kosu je podigla u punđu. Nosila je tamne naočare i kafu u ruci, a izgledala je pomalo umorno jer se tek vratila sa nedelje mode u Milanu.

Njena ćerka Lea De Sena (3) je nosila roze džemperčić i belu skunjicu od tila sa čarapicama u istoj boji, a slavna mama i ćerka se ne razdvajaju.

Podsetimo, Irina i Bredli su svoju vezu započeli 2016. godine, a ona se završila nakon četri godine, tačnije u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga.

Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Armagedon

    2. oktobar 2020 | 23:37

    Trogodišnje dete u kolicima.... katastrofa!

  • majalena

    3. oktobar 2020 | 10:00

    Kad vidim ovoliku djecu u kolica, nije mi dobro.

  • ja

    3. oktobar 2020 | 07:58

    Lepa i zgodna ali zasto dete koje ima vise od tri godine vozi u kolicima? Nije ni normalno ni zdravo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA