≫ 

Najpoznatija Albanka uslikana sa dijamantskim prstenom, šuška se da se verila

Fanovi Rite Ore se nadaju da ova informacija nije samo trač

  • 6
Rita Ora Rita Ora; Foto: Instagram/ritaora

Britanska pevačica poreklom iz Albanije Rita Ora (29) je podstakla tračeve da se verila, nakon što je prošetala sa ogromnim dijamantom na ruci.

Naime, pevačica se već neko vreme zabavlja sa Romanom Gavrasom (39), francusko-grčkim filmskim producentom, s kojim je celo leto provela na odmoru na Ibici i na Krfu.

Ona je sada podstakla tračeve da se verila, kada je prošetala sa ogromnim dijamantskim prstenom na ruci i to na mestu na kom se nosi verenički prsten.

Uslikana je ispred meksičkog restorana u Londonu i tom prilikom je nosila crnu lakovanu jaknu, crne pantalone, majicu sa crveno-belim printom i šubaru na glavi.

Na licu je nosila crnu zaštitnu masku za lice, pa su joj se videle samo oči, a u restoranu je poštovala mere socijalne distance.

Fotografije poznate pevačice sa vereničkim prstenom možete pogledati OVDE.

Podsetimo, poznata pevačica se nedavno pojavila na nedelji mode u Milanu, a niko od prisutnih nije skidao pogled sa nje. U galeriji ispod teksta pogledajte najseksepilnija izdanja slavne pevačice.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA