Džastin Biber nakon 2. godišnjice braka objavio romantičnu fotku sa Hejli sa medenog meseca

I dalje pokazuju koliko su zaljubljeni

  • 1
Džastin Biber, Hejli Biber Džastin i Hejli Biber/Foto: Instagram/justinbieber

Džastin Biber (26) i Hejli Boldvin (23) proslavili su nedavno drugu godišnjicu braka, a popularni pevač prisetio se romantičnog momenta sa medenog meseca.

Pevač je očigledno i dalje pod utiskom medenog meseca, pa je objavio njihovu zajedničku sliku sa doka, na kojoj pod vedrim nebom ljubi Hejli u šarenom duksu i kupaćem.

U subotu je slavni par objavio slike iz Los Anđelesa, gde su užvali u romantičnoj večeri i bili u nešto elegantnijoj kombinaciji.

Budući da redovno objavljuju slike iz privatnog života, učinili su to i ovaj put, a slika sa medenog meseca do sada je prikupila oko 4.500.000 lajkova.

Pevač i manekenka bili su dugo prijatelji pre nego što su počeli da se zabavljaju 2016. godine. Raskinuli su kasnije, ali su ponovo uplovili u romansu 2018. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
My ❤️ 📷: @490txA post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Venčali su se u Njujorku 13. septembra 2018. godine, a kasnije su imali tradicionalnu svadbenu ceremoniju u Južnoj Karolini, 30. septembra.

Od kada su potvrdili da su ponovo u ljubavi, vrlo otvoreno su govorili o tome kako su srećni u vezi i tome šta sve je sve potrebno za srećan brak.

Hejli i Džastin Biber:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA