Britni Spirs ponovo izgleda kao da je neko prisiljava da se slika, njena poruka dodatno zabrinjava

Slavna pevačica iznova zabrinjava obožavatelje novim fotografijama na Instagramu

  • 1
Britney Spears Britni Spirs; Foto: Profimedia

Američka pevačica i "pop princeza" Britni Spirs (38) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram i svojim izrazom lica je zabrinula fanove, jer na njima izgleda kao da je neko tera da se slika.

Naime, njen izraz lica govori više od reči, a neki pratioci kažu da izgleda "istrošeno i jadno", ali ne njenom krivicom.

Ona je objavila fotografiju na kojoj nosi kariranu košulju i kratke farmerke, kao i papuče "na čičak" koje su bile popularne devedesetih godina.

Kosa joj je bila puštena niz grudi, a nosila je i naočare za vid na licu.

- Instagram vs. realnost. Želela sam da vam pokažem kako inače izgledam preko dana. Osećam se nesigurno kada me neko slika dok nisam pripremljena, pa sam uvek ulagala puno truda u svoj izgled. Ali, znate šta, s vremena na vreme je lepo ne truditi se previše i spustiti svoj gard. Potrebno je mnogo snage za to - započela je ona.

- P.S. na ovoj fotografiji sam pokušavala da promenim sijalicu, ali sam shvatila da sam previše niska - zaključila je Britni, koja već 12 godina nema kontrolu nad svojim životom, jer starateljstvo nad njom ima njen otac Džejmi Spris.

Fanovi su pokrenuli "Oslobodite Britni" pokret kako bi podžali svog idola iz detinjstva i pomogli pevačici da se izbori sa ocem i povrati svoje osnovno pravo na slobodu.

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Despot

    7. oktobar 2020 | 19:55

    Projekat "Monarh", proguglajte malo o ovome, baš o Britny govori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA