≫ 

Muslimani traže izvinjenje od Rijane: Ovo je sramota, tvoje nepoštovanje se više ne može ignorisati!

Pevačica je nedavno predstavila novu kolekciju donjeg veša pod nazivom "Savage x Fenty Vol. 2"

  • 1
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (34) je nedavno predstavila novu kolekciju donjeg veša u reviji pod nazivom "Savage x Fenty Vol. 2" i tom prilikom uvredila pripadnike islamske veroispovesti.

Naime, pesma koja se za vreme revije puštala u pozadini sadrži islamsku reč "hadis" , koju je prema verovanju Muslimana izgovorio Muhamed za vreme svog života.

Pevačica se veoma trudi da podrži raznolikost, pa je za reviju angžovala poznate manekenke, plus sajz modele, ali i travestite, međutim zaboravila je na Muslimane, pa ih je ovim potezom povredila.

Manekenke su nosile donji veš i hodale po pisti, a u pozadini se vrtela pesma "Doom" producentkinje Koukou Kloi sa spornom reči, a to je pokrenulo niz negativnih komentara na društvenim mrežama.

Sporna pesma je ubrzana u remiksu, ali oni koji znaju o čemu se radi lako su prepoznali reči i njihovo poreklo, pa sada uvređeni vernici traže izvinjenje od slavne pevačice koja "se nepromišljeno igra sa onim što im je sveto".

"Reč je o otvorenom nepoštovanju naše religije, koje se više ne može ignorisati", " To je velika sramota i propust"," Godinama si bila u vezi s Muslimanom i trebalo bi da znaš više od ovoga", bili su samo neki od komentara na Tviteru.

Podsetimo, Rijanin projekat "Savage X Fenty Show" će se emitovati na Amazonovoj platformi "Prime Video". U galeriji u tekstu pogledajte fotografije sa pevačicine revije.

Video: Čeka se njen odgovor: Bruno Mars se ponudio Rijani kao model

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    7. oktobar 2020 | 14:01

    Hahahhaahhahah joj cirkusa evo i ja cu isto reci dok sam na solji. Smao sam zaboravio tu nebitnu rijec. Rijana odlicna si za 10etku. Mmmmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA