≫ 

I Putin je crveneo pred lepotom fatalne Nikite, a 20 godina kasnije plavuša izgleda skroz drugačije

Glumica Peta Vilson 90-ih godina bila je miljenica svih obožavatelja širom sveta zahvaljujući seriji "Nikita", a i dan danas izgleda prelepo

  • 4
Peta Vilson Peta Vilson; Printskrin: Youtube/Nick Carraway

Australijska glumica Peta Vilson (49) se proslavila u seriji "Nikita" devedesetih godina, a danas izgleda prilično drugačije i bavi se totalno drugačijim poslom.

Fatalna Nikita je radila kao manekenka u Australiji i Evropi, a zatim se 1991. godine preselila u Los Anđeles kako bi postala glumica.

Upisala je glumu i pet godina je dobijala samo manje uloge, a zatim se preselila u Njujork.

Tamo je otišla na kasting za američku seriju "Nikita" i dobila glavnu ulogu.

Serija je imala osam sezona, a u svakoj sezoni po 22 epizode i emitovala se pet godina, a Peta je za tu ulogu bila nominovana za nekoliko nagrada i ta uloga joj je, do danas, najzapženija.

Primetio ju je čak i predsednik Rusije Vladimir Putin (68), s kojim se upoznala na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde joj je otkrio da je njen veliki fan. Neki tvrde da joj se udvarao celo veče i da je pocrveneo koliko mu se dopala.

Ona je prestala da se bavi glumom i 2012. godine pokrenula liniju donjeg veša pod nazivom "Wylie Wilson", a prodavnicu ima i u Los Anđelesu.

Od 1997. do 2002. godine se zabavljala sa britanskim rediteljem Damjanom Harisom (62), s kojim je dobila sina Marloua Harisa (18).

Frajer s kojim je glumila u seriji "Nikita" jeste kanadski glumac Roj Dupuis (57), koji i dan danas izgleda fantastično. On je velika zvezda u Knadi i radio je sa brojnim uglednim rediteljima, pa je nizao ulogu za ulogom. U galeriji u tekstu pogledajte kako izgledaju Peta i Roj posle više od 20 godina od snimanja serije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA