≫ 

Vrela Ruža pozirala u bikiniju, pa skinula grudnjak i ostala u toplesu

Lepotica odmara na Maldivima sa prijateljima i svaki trenutak koristi za seksi fotografisanje

  • 1
Demi Rose, Demi Rouz Demi Rouz; Foto: Instagram/demirose

Britanski model Demi Rouz (25) je objavila nekoliko video snimaka iz luksuznog letovališta na Maldivima na kojima se vidi more, plaža, ali i njeno seksi telo u marami, a zatim u toplesu.

Naime, Vrela Ruža, kako je zovu obožavatelji sa Balkana, objavila je video snimke na Instagramu u kojima je naglasila svoje obline i posebno je istakla bujni dekolte i ravan stomak.

Demi je sada otkrila svoje obline u "Dior" marami za plažu, koja se vezuje oko vrata, a jedva pokriva grudi. 

Influenserka i model je danas objavila još seksi fotografija u vrelom izdanju, dok se pripremala za sunčanje sa prijateljima.

Ona je nosila samo crne gaćice sa tračicama na vezivanje, a grudi su joj bile potpuno gole, pa ih je jedva prekrila prozirnom maramom. Zatim je skinula maramu i ostala u toplesu, a grudi je prekrila samo kosom. Svi su mogli da vide njen dekolte i bujne grudi i malo toga je ostavila mašti.

Na licu je imala blagu šminku i veštačke trepavice na očima, dok joj je kosa bila isfenirana na ravno, a izgleda da je promenila i boju kose, pa je iz smeđe prešla u crnu boju.

Podsetimo, Demi je na Maldive je stigla kako zbog odmora, tako i zbog posla, kako bi se fotografisala i reklamirala mnoge modne brendove.

Video: Poznata glumica za odrasle je medicinska sestra i majka jedne devojčice, a udata je za policajca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA