Slike u koje svet gleda i ne trepće: Kajli Džener kandže uparila sa torbom od 80.000 dolara!

Najmlađa milijarderka na svetu se često fotografiše u veoma interesantim izdanjima, a sada je uradila "ludačke" nokte i pokazala tašnu koja košta kao i jedan veoma luksuzni automobil

  • 4
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener, Foto: Instagram/Kylie Jenner

Američka rijaliti zvezda i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) je objavila nove seksi fotografije na društvenoj mreži Instagram, na kojima je istakla svoje grudi, struk, ali i nokte.

Kajli Džener se ne plaši da izloži svaki deo svog tela i života na društvenim mrežama. Opet je to uradila u sredu popodne kada je objavila fotografije u svetlim farmerkama i belom topiću, koji joj je jedva pokrivao grudi.

Rijaliti zvezda se igrala sa bojama, pa je na očima imala žutu senku i roze ajlajner, a sve vreme je pravila zavodljiv izraz lica.

Kosu je vezala u dva repa sa stranne i uvila ju je u talase, a svi su gledali samo u njene bujne grudi koje su bile u prvom planu.

Veoma uzak struk i braon nokti na špic su druga stvar koju su fanovi primetili na fotografiji.

- Osećala sam se lepom - pisalo je u opisu fotografije na Instagramu.

Ona je svoje veoma interesantne nokte uradila samo u svrhu fotografisanja, ali je otkrila da su joj se veoma dopali i da će možda zadržati. Uslikala ih je uz braon "Hermes" Birkin tašnu koja košta 80.000 dolara.

- Ne znam kako da funkcionišem sa njima - napisala je Kajli za nokte, a na tri fotografije zajedno je prikupila 18, 5 miliona lajkova svojih pratilaca.

Podsetimo, Kajli se nalazi na trećem mestu po broju pratilaca - ima ih 197 miliona, a ispred nje su samo pevačica Arijana Grande sa 203 miliona, kao i fudbaler Kristijano Ronaldo 239 miliona pratilaca.

Video: Neumerenost u svemu: Evo kako Kajli Džener slavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    8. oktobar 2020 | 14:13

    Jel je ta likuša kupila samonoseću tašnu čim nezna štaće sa parama 😂😂 bolje da da neke onda

  • ZAZ

    8. oktobar 2020 | 11:41

    Pa zbog te torbe je morala da kupi jeftinije vozilo sa taksi bojom.

  • Cooa

    8. oktobar 2020 | 11:41

    Ovce su uvek za sisanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA