Kim Kardašijan pokazala bradavice u ekstremno minijaturnom topiću

Slavna starleta je ponovo otkrila svoje bradavice u topiću koji nije trebalo da se providi

  • 1
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (39) je pokazala svoje bradavice u ultra kratkom topiću i oduševila sve prisutne.

Naime, 39- godišnja rijaliti zvezda je nosila seksi topić preko koga je obukla udobnu crnu trenerku, a obula je šarene patike.

Kosu je vezala u punđu, a na licu je imala zaštitnu masku i tamne naočare za sunce, ispod kojih nije imala šminku.

Sve vreme je držala ruku preko lica, kako bi se sakrila od paparaca, a kada je podigla ruku otkrila je da joj se topić providi i svi su imali priliku da uslikaju njene bradavice, pa je zagolicala maštu mnogih muškaraca.

Podsetimo, ona je nedavno otkrila da je njen suprug Kanje Vest (43) oboleo od korona virusa u martu ove godine i da je to bio veoma težak period za nju.

- Kanje je imao koronu na početku (kada je korona virus krenuo po svetu), kada niko nije znao o čemu se radi. Bilo je tako užasno i nepoznato. Imala sam četiri bebe i nikoga pored mene da mi pomogne - pričala je Kim.

Kardašijanova je otkrila da je Kanje testiran pozitivan na korona virus kada i Tom Henks i Rita Vilson, što znači sredinom marta.

- Morala sam da menjam njegove čaršave i da mu pomognem da ustane iz kreveta kada se nije osećao dobro. Bio je to izazov jer je bilo nepoznato. Menjajući njegove čaršave sa rukavicama i štitom za lice je bilo zastrašujuće vreme. Možda našoj planeti treba pauza - zaključila je Kim.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    8. oktobar 2020 | 14:13

    Pa ona se vecinom skida gola i slika,sad se zaprepasti samo bradavice😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA