≫ 

Glen Kouz se transformisala u Kruelu De Vil, dve decenije nakon premijere filma "101 dalmatinac"

Slavna glumica se transformisala u kostim uloge koja ju je proslavila

  • 0
Glen Klouz Glen Klouz; Foto: Instagram/glennclose

Američka glumica Glen Klouz (73), koja je najviše ostala zapamćena po ulozi Kruele De Vil u filmu "101 dalmatinac" je posle 20 godina obukla kostim koji je sama napravila kod kuće i oduševila svoje obožavatelje.

Naime, Glen je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima pokušava da ponovi kostim filmske uloge koja ju je proslavila.

Ona je otkrila kako je ovog puta napravila zanimljiv kostim uz pomoć stvari koje je imala kod kuće - upotrebila je ove predmete koje je pronašla u lokalnoj radnji ili kod kuće:

- Držač za cigarete obojen karminom u crveno. Perika - kupljena na internetu. Crne rukavice sa noktima obučene ispod crvenih rukavica čiji su prsti isečeni. Leopard šal je svileni šal pronađen kod kuće - započela je ona.

- Dalmatinske uši - kupljene u lokalnoj prodavnici sa kostimima za noć veštica. Kaput - iz mog filma "The Wife". Šminka -nisam imala toliko bledu podlogu, pa sam probala bebi puder. Izgleda čudno sa jedne strane lica. Nije baš savršeno. Takođe je trebalo da koristim tečni ajlajner, to ću sledeći put - napisala je slavna glumica ispod objave.

Na dve objave slavna glumica je prikupila 140.000 lajkova, dok je na ovoj društvenoj mreži prati 412.000 vernih obožavatelja. 


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA