≫ 

Pokušali su da ubiju Kasandru, Rubi je pobedila rak, a Rosalinda je prelepa: Danas izgledaju ovako!

Nekima od njih godine ne mogu ništa, dok su pojedine zvezde sapunica sada neprepoznatljive

  • 7
Rubi, Kasandra, Ljovisna Printskrin: Youtube RUBI RUBI/Kasandra EMDT/emdt2012

Publika širom Balkana pre više od dve decenije ludela je zbog čuvenih serija na španskom jeziku koje su bile najgledanije na ovim prostorima, a glavne glumice koje su obeležile jednu deceniju televizijskog programa bile su prave lepotice.

Rubi, Kasandra, Marisol, Ljovisna, Rosalinda... samo su neke od zvezda koje su se uselile u naše domove, a gledaoci prikovani kraj malih ekrana pisali su peticije, skupljali novac i plakali sa glavnim junakinjama popularnih sapunica.

Svi ih pamte kao prave lepotice, a nekima od njih godine ne mogu ništa, dok su se druge značajno promenile. Predstavljamo vam kako izgledaju zvezde serija koje su devedesetih bile na vrhuncu popularnosti.

Glumica Koraima Tores (47) koja se sa svega 17 godina proslavila ulogom Kasandre u istoimenoj seriji, nakon tri decenije od emitovanja prava je bomba, koja lepotom i svojim trbušnjacima nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Balkan je ludeo za ovom serijom, a kada je Kasanda greškom optužena za ubistvo, građanska inicijativa iz Kučeva je navodno poslala pismo venecuelanskoj vladi i bivšem predsedniku Srbije, Slobodanu Miloševiću, u kojem su tvrdili i zahtevali: "Mi znamo da je Kasandra nevina - oslobodite je optužbe!".

Serija je postigla veoma veliki uspeh u celom svetu, a jedan od najvećih u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Rusiji, a na promociji serije u Bosni i Hercegovini 1997 godine glumicu umalo nije ubio jedan obožavalac, jer je hteo je da "oslobodi Kasandru svih bola i patnji".

Koliko je Kasandra bila popularna govori i činjenica da joj je legendarni pevač Šaban Bajramović posvetio pesmu "Kasandra".


Barbara Mori (42), zvezda serije "Rubi", koja je kod nas prikazivana 2004. i 2005. godine, potpuno je pomutila razum gledaocima, dok su je jedni obožavali, drugi su mislili da je previše zla.

Od emitovanja je prošlo petnaest godina, a lepa glumica se izborila sa rakom i posvetila isključivo filmskoj karijeri. U privatnom životu u poslednje tri godine uživa u predivnoj ulozi bake.

Barbara je pre nekoliko godina pobedila rak dojke i učestvovala je u dokumentarcu koji je o toj bolesti snimila indijska rediteljka Namrata Sin Gujral, a cilj je bio da se prikupi novac i da se pomogne obolelima.

- Jako je teško izgovoriti: "Da, imala sam rak". Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - rekla je tada Mori.

Meksička telenovela "Marisol", koja je u Srbiji prikazivana tokom 1998. i 1999. godine, bila je veoma gledana, a glavna glumica Erika Buenfil (56) postala je zvezda.

Marisol je imala ogroman ožiljak na licu koji je prekrivala kosom, a svi se sigurno dobro sećaju nje i njenog zgodnog partnera Eduarda Santamarina.

Erika je osamdesetih godina patila od teškog oblika depresije i zavisnosti od alkohola, a uloga u seriji "Marisol" ju je vratila u glumačke vode i obezbedila joj je mnogo bolji život nego što je imala pre nje.

Popularna Mrisol danas gazi šestu decniju, a i dalje je aktivna u svetu glume i pored toga je izgradila i muzičku karijeru. Erika vodi porodičan život, a primetićete i da se nije puno promenila od uloge čuvene Marisol.

Skarlet Ortiz (46) na ovim prostorima veliku popularnost stekla je 1997. godine, kada se prikazivala serija "Ljovisna", a posle toga su se ređale uloge u drugim telenovelama koje nisu imale toliku popularnost kao "Ljovisna".

Ona se bavi glumom i manekenstvom, a bila je mis Venecuele 1992. godine. Skarlet je svojom lepotom i zgodnim telom zaludela publiku i prikovala ih kraj malih ekrana, a i danas je prava lepotica.

Gabrijela Španić (46), koja se proslavila u meksičkoj telenoveli "Zlobnica" važila je za prirodnu lepoticu kojoj je retko koja glumica na svetu mogla da parira, a svojom ulogom u popularnoj sapunici zaludela je milione gledalaca.

Gabrijelin otac je Hrvat, a 1947. godine se popularna glumica sa roditeljma odselila u Venecuelu odakle joj je majka. Pažnju javnosti privukla je svojom lepotom, a da je najlepša dobila je dokaz kada je pobedila na takmičenju za Mis Venecuele.

Međutim, Gabrijela nije želela da godine utiču i menjaju njenu lepotu, pa se podvrgla plastičnoj i estetskoj hirurgiji, ali mnogi komentarišu da sada izgleda kao "voštana lutka" i poručili su joj da treba da prestane da koristi botoks.

Čuvena meksička pevačica i glumca Arijanda Talija Sodi Miranda (48), proslavila se kao Rosalinda u istoimenoj telenoveli, a saga o ljubavi siromašne prodavačice ruža i bogatog kompozitora prikazana je u 180 zemalja i učinila je Taliju popularnu širom sveta.

Talija je u braku sa bivšim mužem Maraje Keri, milijarderom Tomijem Motolom, od 2000. godine i imaju dvoje dece. Ona za sebe kaže da je veoma zabavna, ali predana i brižna majka, te da je veoma racionalna u granicama koje mora da postavi radi sigurnosti svojih mališana.

Posle prvog porođaja obolela je od lajmske bolesti i nakon dvogodišnje borbe odlučila je da ostvari svoj san i rodi drugo dete. Tokom trudnoće napisala je dve knjige: jednu o svom životu i o tome kako prepreke pretvoriti u prilike da se popraviš i sazreš kao ličnost i drugu posvećenu deci i majkama.

Talija je i nakon toliko godina prava lepotica, a mnogi kažu da izgleda bar 15 godina mlađe i da joj po seksepilnosti i zanosnom izgledu nijedna od pomenutih glumica ne može da parira.

Video: Goldi Hon u osmoj deceniji odigrala ludi ples na trambolini i pokazala mišiće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đosojtumadre

    10. oktobar 2020 | 17:54

    Zahvaljujuci tim serijama razumem dobrih 70% Spanskog jezika, tj tog Meksickog tj Kubanskog, dijalekta. Mogao bih komotno tamo da se sporazumem sa ljudima bez problema i sve to zahvaljujuci tim serijama, koje nisam nesto ni pratio prterano, jer sam bio klinac pa mi nije bilo interesantno, ali toliko su bile popularne i toliko se vrtelo stalno da je sve jednostavno ostalo u glavi.

  • J...

    10. oktobar 2020 | 22:32

    A kako bi bilo da nam ove televizije repriziraju te serije ,kako bi odmorili mozak od ove korone,ubistava,ratova...???!

  • Alessandro

    10. oktobar 2020 | 20:53

    Ljovisna najlepša i najzgodnija žena svih vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA