≫ 

Adel u vezi sa pevačem koji je unakazio njenu koleginicu! Uhvaćen kako je posećuje usred noći

Kris Braun je uslikan dok je u sred noći ulazio u pevačicin stan

  • 0
Adele, Adel Adel; Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Američki pevač i reper Kris Braun (31) je uslikan dok je u sred noći ulazio u stan britanske pevačice Adel (32), a svi šuškaju da je na pomolu nova romansa.

Naime, pevačica koja se prošle godine razvela od Sajmona Koneckog nakon tri godine braka, je izgleda krenula dalje u emotivnom smislu, pa je u goste primila muzičara koji je više poznat po nasilju nego po svojim pesmama.

Podsetimo, Kris Braun je 2009. godine pretukao svoju tadašnju devojku Rijanu (32), a pevačicina fotografija na kojoj se vidi njeno lice puno modrica obišla je svet, pa je reper dobio pet godina uslovne kazne i društveno korisni rad.

Sada je pevač uslikan dok je odlazio kod svoje koleginice, a nije poznato da li je možda i muzička saradnja u pitanju, ali ono što je sigurno jeste da je tek u dva sata posle ponoći izašao iz njenog doma u Londonu.

- Pokušali su njegov dolazak da sakriju, da ostane tajna. Stigao je usred noći, nije otišao do dva ujutro. Stigao je u velikom, zatamnjenom autu s mnogo ogromnih, mišićavih telohranitelja koji su bili u drugim automobilima - rekao je izvor za strane medije.

Inače, Braun je upoznao pevačicu 2013. godine u Los Anđelesu na dodeli muzičke nagrade Gremi i fotografisani su usred razgovora. On je toliko bio oduševljen njom da joj je posvetio objavu na Tviteru.

- Bilo mi je zadovoljstvo što sam te upoznao, Adel. Čuo sam tvoje reči i to je jedino bitno. Hvala ti što govoriš istinu - napisao je tada.

Adele je već pod paljbom kritika javnosti zbog druženja s Krisom, a fanovi kažu da joj to ne treba u životu i plaše se da će proći kao Rijana.

Video: Povezivali su je sa Bredom Pitom, a ona je sada pobegla iz Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA