Slavni Gladijator ne liči na sebe: Debeo i osedeo, ali uživa u zagrljaju 26 godina mlađe plavuše

Slavni glumac koji se "zaokruglio" za potrebe filma. Sada žarko želi da smrša, ali mu baš i ne polazi za rukom

  • 1
Rasel Krou Rasel Krou; Foto: Tanjug/AP/Jon Furniss/Invision

Slavni holivudski glumac poreklom sa Novog Zelanda Rasel Krou (56), koji skoro ceo život živi u Australiji, je uslikan sa svojom 26 godina mlađom devojkom na teniskom terenu u Sidneju.

Naime, glumac je u skoro neprepoznatljivom izdanju uslikan sa svojom devojkom Britni Teriot (30), a tom prilikom imao je skoro 40 kilograma viška.

On se znatno ugojio u odnosu na vreme kada je glumio u čuvenom filmu "Gladijator" gde je tumačio ulogu mišićavog rimskog generala Maksimusa Decimusa Meridiusa, pa su njegove poslednje fotografije daleko od tih dana s početka 2000-ih godina.

Glumac je prvo uslikan dok je sedeo na klupici na teniskom terenu u crnoj širokoj majici i crnom šortsu, a pored viška kilograma, neprepoznatljiv je i zbog sede brade, kao i duge sede kose koju je vezao u rep.

Imao je naočare za vid i udobne patike, a kasnije je ustao sa klupice i snažno zagrlio svoju voljenu devojku. Britni je tom prilikom obukla veoma kratku mini suknju u kojoj je istakla svoje seksi noge. Zanosna plavuša često trenira, a i Rasel se trudi da povrati stari izgled tela.

Podsetimo, on se ugojio za ulogu u poslednjem filmu "Unhinged", koji je izašao krajem jula ove godine i u kom glumi psihotičnog uhodu, a sada izgleda da pokušava da se vrati u formu. Raselu ovakve glumačke transformacije nisu strane, ali ovo je ipak jedna od radikalnijih.

Krou u filmu glumi manijaka koji uhodi žene, a kako bi izgledao što uverljivije reditelj Derik Borte (51) tražio je od njega da promeni konstituciju, pa se glumac osetno "zaokružio".

Za razliku od mukotrpnih treninga kojima se ranije pripremao za ulogu u "Gladijatoru", sada mu je jedini zadatak da ne vežba i da jede šta god poželi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA