≫ 

Zvezda filma "Sam u kući" 30 godina kasnije ne liči na sebe, a u dečjim kolicima gura - mačku

Poznati glumac je iznenadio mnoge kada je mačku gurao u dečjim kolicima

  • 14
Mekoli Kalkin Mekoli Kalkin; Printskrin: Youtube/Google/IGN

Zvezda kultnog filma "Sam u kući" Mekoli Kalkin (40) i njegova partnerka Brenda Song (32) su uslikani u Los Anđelesu dok su šetali, a ono što su gurali u kolicima iznenadilo je mnoge.

Naime, slavni glumac i Brenda su šetali sa kućnim ljubimcima, a u dečjim kolicima su umesto bebe gurali - mačku.

Glumac je tom prilikom izašao u crvenoj majici na kojoj piše "emotivna podrška ljudima", a obukao je i donji deo trenerke sa "isprskanim" printom. Na glavi je imao sivi kačket, kao i naočare za sunce sa plavim staklima.

On je delovao veoma opušteno dok je gurao mačku u kolicima i ponašao se kao da je to najnormalnija stvar, a nije obraćao pažnju na poglede prolaznika.

Njegova devojka Brenda je nosila crne pantalone i crnu majicu kratkih rukava sa printom, preko koje je obukla crvenu kariranu košulju, a u ruci je sve vreme držala povodac jer je ona šetala njihovog psa.

Kosu je vezala u punđu, a na očima je imala crne naočare za sunce. Oboje su nosili zaštitne maske na licu, koje su skinuli kada su se odmakli od gužve, a ono što se može primetiti jeste da većina holivudskih zvezda poštuje mere koje su predviđene u Kaliforniji tokom pandemije korona virusa.

Podsetimo, par je zajedno od 2017. godine, a nije poznato kada planiraju venčanje i potomstvo. Mekoli je već jednom bio u braku sa Rejčel Majner od 1998. do 2002., a zabavljao se i sa glumicom Milom Kunis, koja je sada u srećnom braku sa svojm kolegom Eštonom Kučerom s kojim ima dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goodbye pameti

    15. oktobar 2020 | 18:43

    I u Nemačkoj isto tako šetaju pse u kolicima ili posebnim torbama.Ono sto je činjenica je da se sve vise Nemaca odlučuje da čuva neku životinju jer tesko nalaze životnog partnera ili partnerku ili jednostavno ne žele decu.Svi šetaju pse niko nece decu.Uskoro ce u skoli životinje da idu.Zalosno ali tako je.

  • Miki

    15. oktobar 2020 | 16:25

    Pa najbolje da isto izgleda posle 30 godina...

  • xx

    15. oktobar 2020 | 16:54

    Ma lik je car. Mediji ga sahranjivali jedno 10 puta najmanje do sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA