Građena kao peščani sat, za guzu joj treba metar prostora, ali muškarci obožavaju Ružin bezobrazluk

Poznata influenserka često objavljuje fotografije na kojima ističe svoje obline, ali ovog puta je izazvala veću pažnju nego inače

  • 14
Demi Rose, Demi Rouz Foto: Instagram/demirose

Britanski model Demi Rouz (25) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima je u prvi plan stavila svoju guzu, za koju fanovi kažu da je bolja od guze Kim Kardašijan.

Naime, Vrela Ruža, kako je zovu obožavatelji sa Balkana, je objavila fotografije sa Maldiva, gde se trenutno nalazi na odmoru, a svaki slobodan trenutak je iskoristila da se fotografiše i snima za društvene mreže na kojima je veoma popularna.

Ona je sada u crvenom bikiniju zapalila Instagram i šokirala mnoge hejtere svojim seksi izgledom. Na sebi je imala samo vrele crvene tangice i gornji deo kupaćeg kostima, a istakla je bujne grudi, jako uzak struk, a posebno poveću guzu na kojoj joj mogu pozavideti i Kardašijanke.

Na prvoj fotografiji Demi pozira uz stub, a u pozadini se vidi more i prelepa priroda u luskuznom odmaralištu na Maldivima, dok na drugoj i trećoj fotografiji pozira na ivici bazena i u prvom planu je njena građa "peščanog sata".

Mnogi komentarišu da Demi uživo ne izgleda ni približno kao na Instagramu gde je prati 14,9 miliona pratilaca, a na objavama prosečno ima oko pola miliona lajkova.

Kažu da je uživo "više debela nego žena sa seksi oblinama", a fotografije sa Ibice, gde su je ovog leta uslikali paparaci i na kojima izgleda "najrealnije", možete videti u galeriji. Procenite sami.

Video: Bezobrazna manekenka pozirala gola u bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    15. oktobar 2020 | 15:19

    Ovo može da se dopada samo neiživljenim muškarcima.

  • Tanja

    15. oktobar 2020 | 12:56

    Al slika s plaze 🤣 cirkus. Pitanje nedelje: KOJI muskarci ovo vole i moj stav : ne zaista nisam ljubomorna. Al zaista.

  • Crni

    15. oktobar 2020 | 15:01

    Krsina neviđena...alo debela pojela si bambija 😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA