Džon Ledžend posvetio nastup svojoj supruzi Krisi koja je nedavno doživela spontani pobačaj

Slavni pevač se pojavio na "Billboard Music Awards 2020" i otpevao pesmu "Never Break" kojom je mnogima "naterao" suze na oči

  • 0
John Legend Džon Ledžend; Foto: Tanju/AP

Američki pevač Džon Ledžend (41) je u sredu uveče posvetio svoj emotivni performans na "Billboard Music Awards-u" svojoj supruzi Krisi Tajgen (34) koja je nedavno imala spontani pobačaj.

Naime, pevač je oduševio publiku širom sveta tokom emocionalne izvedbe obrade svoje pesme "Never Break", koju je posvetio svojoj ženi, a koja je trenutno u teškom psihičkom stanju.

Njegov snažan nastup bio je njegovo privo pojavljivanje na sceni nakon što su on i Krisi izgubili bebu, kome su i pre rođenja nadenuli ime Džek, ali se na žalost beba nije rodila živa.

Voditeljka Keli Klarkson najavila je svog prijatelja na sceni rečenicom:

- On i Krisi jednostavno imaju topao način da nas pozovu u svoj svet, u svoje pobede i padove - započela je Keli.

- Naša srca su uz vas u ovim teškim vremenima i zahvalna sam što i dalje delite svoje svetlo i svoj talenat sa svima nama na ovom posebnom nastupu, koji će biti moj omiljeni za večeras - dodala je Keli Klarkson, koja je vodila program.

Dok je pevao Džonov glas je u jednom trenutku pukao jer je pokušavao da zadrži suze tokom emotivnog nastupa. Njegov potez oduševio je obožavatelje širom sveta, a mnogi su i zaplakali.

Podsetimo,  Krisi je pre dve nedelje završila u bolnici nakon što je krvarila skoro mesec dana u trudnoći, a zatim je izgubila bebu, koju su želeli da nazovu Džek i srceparajuće fotografije iz porodilišta na kojima ona i Džon plaču obišle su svet.

Povratak kući iz bolnice bez bebe. Kako ovo može biti stvarno? - kasnije je napisala na Tviteru i više se nije oglašavala na društvenim mrežama.

Video: Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA