Glumac "šutnut" 2 puta za 7 meseci! Žena ga ostavila zbog mlađeg, a devojka zbog slavnog repera

Brajan Ostin Grin više nije sa Tinom Luiz, jer je ona uslikana kako ljubi poznatog repera Pi Didija

  • 2
Brian Austin Green, Brajan Ostin Grin Brajan Ostin Grin, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Holivudski glumac Brajan Ostin Grin (47) i bivši muž Megan Foks (34) je ostao bez devojke s kojom je viđen u poslednjih nekoliko meseci Tinom Luiz, nakon što je ona uslikana kako ljubi repera Pi Didija (50) na plaži.

Pre toga, žena Megan Foks ostavila je njega i troje dece zbog 4 godine mlađeg Mašin Gan Kelija.

Naime, Tina Luiz je uslikana u šetnji po plaži sa Šon Kombsom, koji je poznatiji kao Pi Didi, Paf Dedi itd., a zatim su legli da se sunčaju, pa je pao i sočan poljubac.

Atraktivna manekenka, koja privlači pažnju svojim zgodnim telom i brojnim tetovažama se prepustila nežnostima s poznatim reperom, s kojim se mazila, ljubila i sve vreme smejala.

Oni su se non-stop gledali zaljubljeno, a prolaznici su se okretali za Tinom u minijaturnom bikiniju, u kom je istakla bujne grudi, uzak struk i guzu bez grama celulita.

Poznato je da se Tina zdravo hrani i da je vegan, pa nije ni čudo što ima tako zanosno telo bez imalo masnih naslaga.

Fanovi su bili šokirani novim parom, jer je izgledalo da su Tina i Brajan u srećnoj vezi, a da se Pi Didi navodno pomirio sa Sarom Čepmen, majkom svoje ćerke Čens. No, čini se da Didi baš uživa sa Brajanovom (valjda) bivšom cicom.

Pogledajte fotografije:

Podsetimo, Pi Didi ima šestoro dece sa tri različite žene, a jedna od njih Kim Porter, s kojom ima troje četvoro dece, je preminula pre dve godine od upale pluća.

- Neverovatno je gledati ih kako odrastaju i postaju divna ljudska bića. Moglo je to završiti i drugačije da se ne slažemo tako dobro - rekao je Šon u jednom intervjuu.

On je tada istakao da svoju veliku porodicu tretira kao pleme, a deca i njihove majke se odlično slažu. Poznata je i njegova veza sa latino divom Dženifer Lopez (51) koja je trajala od 1999. do 2001. godine i tada su bili jedan od najmoćnijih holivudskih parova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA