≫ 

Kim Kardašijan nikad nije bila ovako provokativna

Fanovi su saglasni da Kardašijanka izgleda odlično

  • 7
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (39) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima je istakla svoje izvajano telo u uskoj haljini sa otvorenim leđima ispod koje je nosila crvene tange, koje je podigla do kukova, pa su se videle na prorezu, na leđima.

Naime, fanovi kažu da Kim nikada do sad nije objavila ovako bezobraznu sliku na Instagramu i kometarišu da je savršeno zgodna i seksi.

Ona je podelila tri nove fotografije u crnoj uskoj haljini dugih rukava sa prorezima na laktovima i leđima, koja se širila kod kolena, dok je u rukama imala ogromnu crnu tašnu i zlatnu ogrlicu oko vrata.

Dugu kosu je pustila do guze, a odmah ispod kose su se videle tri crvene tračice - tange, koje je imala ispod kreacije koja joj stoji kao salivena.

Na fotografiji je pokazala figuru "peščanog sata" i lepotu zbog koje je postala poznata širom sveta.

Na licu je imala blagu šminku, a na ovoj objavi je prikupila skoro 2,7 miliona lajkova.

Podsetimo, slavna starleta se nedavno pohvalila da sada ima 190 miliona pratilaca i zahvalila se svima koji je vole i prate.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA