≫ 

Tesna haljina žene Džastina Bibera koja bi popucala po šavovima da su joj grudi za milimetar veće

Slavni ljubavni par je uslikan na romantičnoj večeri u Njujorku, a fanovi navijaju da uskoro dobiju prinovu

  • 0
Džastin Biber Justin Bieber Hejli Hailey

Džastin i Hejli Biber; Foto: ImagePressAgency/Face to Face/Profimedia

Kanadska muzička zvezda Džastin Biber (26) i njegova supruga, prelepa manekenka Hejli Biber (23) su nedavno proslavili drugu godišnjicu braka, a sada su ponovo uslikani na romantičnoj večeri u Njujorku. 

Naime, slavni par je uslikan u poznatom restoranu "Catch Steakhouse", gde su uživali u odličnoj hrani i društvu jedno drugog, a još uvek deluju veoma zaljubljeno.

Njih dvoje uživaju u bračnom životu od 2018. godine, a nedavno se šuškalo da očekuju prinovu, što se ovog puta pokazalo da nije istina.

Hejli je za ovu priliku obukla dugu kožnu haljinu i sandale na vezivanje, a dekolte je stavila u  prvi plan, dok je haljina bila toliko uska da se nazirao njen ravan stomak, pa je demantovala tračeve o trudnoći.

Džastin je obukao bele pantalone, beli džemper i patike, a oboje su nosili crne zaštitne maske i poštovali sve zdravstvene mere koje su propisane u ovoj državi.

Hejli je posle dužeg vremena pustila kosu i uvila je u talase, s obzirom da smo navikli da je viđamo sa podignutom kosom u punđi, a fanovi se pitaju kako se lepa manekenka nije "smrzla" s obzirom da su temperature drastično pale i da Džastin nosi čak i kapu na glavi.

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA