≫ 

Lili Alen izbacuje kolekciju igračaka za odrasle: "Svi zaslužujemo neverovatne orgazme, zar ne?"

Pevačica je rešila da novim proizvodima pomogne ženama da dožive orgazam

  • 0
Lily Allen, Lili Alen Lili Alen; Foto: Profimedia /Newscom

Britanska pevačica Lili Alen (35) je šokirala javnost kada je objavila da umesto novih pesama izdaje kolekciju igračaka za seks.

Naime, Lili je iskreno govorila o umetnosti samozadovoljavanja nakon što se udružila sa prodavnicom igračaka za seks pod nazivom "Womanizer" kako bi objavila sopstvenu kolekciju igračaka za seks u džepnoj veličini.

- Zdravo ovde Lili, pa imam malu tajnu da vam otkrijem... Ja masturbiram, ali zašto je to čudno ako kažem naglas? - upitala je pevačica.

- Voleti sebe trebalo bi da bude najnormalnija stvar na svetu. Svi zaslužujemo neverovatne orgazme, zar ne? - dodala je ona.

- Dakle, budimo otvoreni za to. Oslobodi se. Oseti se. Voli sebe. Masturbiram, a ti? - zaključila je Lili.

Proizvoid će se prodavati po ceni od 89 funti, a Lili obećava da će njena igračka "Liberty" promeniti život korisnika kada je u pitanju umetnost samozadovoljavanja.

- Seks igračke se i dalje tretiraju kao tabu tema, jer su povezane sa masturbacijom i ženskim zadovoljstvom. Žensko zadovoljstvo samo po sebi je tabu tema. Jedini način da tabu teme više ne budu tabu je da o njima govorimo otvoreno, često i bez srama ili krivice. Zaista sam uzbuđena što ću otkriti nešto na čemu sam radila sa jednim od svojih omiljenih brendova... Moja sopstvena igračka za seks! "Liberty" je sada dostupna svuda - napisala je Lili na svojoj objavi na Instagramu.

- "Womanizer" mi je promenio život i želela sam sa vama da podelim svoje iskustvo. Žene se ne bi trebalo da se stide svoje seksualnosti, a mi svi zaslužujemo da posedujemo svoje zadovoljstvo. Nadamo se da će vam ova mala igračka pomoći u tome! - napisala je ona uz hešteg #IMasturbate.

Lili je već dugo otvorena o svojim seksualnim ludorijama.

- Orgazmi su dobri - zaključila je Lili koja se ove godine drugi put udala za američkog glumca Dejvida Harbora (45) u Las Vegasu.

Video: Radio sa dečjim igračkama, a onda se obogatio na popravkama vibratora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA