Seksi Kim Kardašijan se urezao bikini, a mokra guza samo što ne "eksplodira"

Slavna starleta je dokazala zbog čega je "kraljica Instagrama"

  • 8
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Slavna starleta Kim Kardašijan (40) je objavila nikad seksepilnije fotografije na svom Instagram profilu i za manje od dva sata prikupila više od tri miliona lajkova.

Naime, najpoznatija rijaliti zvezda na svetu je objavila fotografije u bež minijaturnom bikiniju i tom prilikom istakla sve zanosne obline - bujne, podignute grudi, veoma uzak struk i ogromnu guzu po kojoj je postala poznata.

Kim je napravila fotografije u stilu devedestih godina sa maramom oko glave i retro naočarima za sunce. Sve se to odvijalo u ekskluzivnom letovalištu sa kristalno čistim plavim morem, a Kim nije otkrila svoju tačnu lokaciju.

- Ovo su četrdesete godine - napisala je ona u opisu fotografije na kojoj je za manje od dva sata prikupila 3,3 miliona lajkova.

"Broj 40 izgleda fantastično na tebi", "Nego šta", "Kakva guza, joj", "Prelepa žena u prelepim godinama", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Ono što su svi zumirali - jesu njene tangice, odnosno tri tračice, koje su potpuno otkrile njenu guzu, dok je kosu pustila niz leđa.

Nove provokativne fotografije Kim Kardašijan pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    26. oktobar 2020 | 19:52

    Joj kada njoj nalaze zamerke. U zivotu nisu videli takvu ribu, nisu je ni dodirnuli.. (i neće). I onda kao losa je. Ma MAČKA JE BOLI GLAVA.

  • Ljubiša

    26. oktobar 2020 | 20:11

    Svako ima svoju JK.

  • Lejla

    26. oktobar 2020 | 21:18

    Rasna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA