≫ 

Najseksi dedica dobio bebu sa 28 godina mlađom devojkom: Dali su joj više nego neobično ime

Đanluka Vaki i Šeron Fonseka su postali roditelji prvog zajedničkog deteta

  • 8
Đanluka Vaki, Gianluca Vacchi

Šeron Fonseka i Đanluka Vaki; Foto: Instagram/gianlucavacchi

Popularni italijanski plejboj i milioner Đanluka Vaki (52) i njegova devojka Šeron Fonseka (25) su postali roditelji, a Šeron je na svet donela devojčicu neobičnog imena.

Naime, Đanluka je srećnu vest objavio na društvenoj mreži Instagram gde je objavio fotografiju svih troje uz reči:

- Ona je sa nama. Šeron i ja smo srećni što možemo da objavimo da se jutros rodila naša ćerka, Blu Jerusalema Vaki. Hvala Bogu da je zdrava i jednostavno je već volimo više od svog života. Đanluka i Šaron - pisalo je u emotivnoj objavi.

Na objavi je prikupio 3,2 miliona lajkova, kao i niz komentara svojih pratilaca koji njemu i njegovoj partnerki čestitaju na prinovi.

Nije poznato da li je ime bebe bilo inspirisano prelepom pesmom "Jerusalema", koja je objavljena u decembru 2019. godine i ima skoro 209 miliona pregleda na Jutjubu, ili su ime dali po glavnom gradu Izraela i drevnom gradu Jerusalimu.

Par je u poslednjih nekoliko meseci proveo u njegovoj vili u Bolonji koja poseduje 3 bazena, 38 ari zemlje i to sve nakon što su se vratili iz penthausa koji poseduje u Majamiju.

Ialijan se proslavio 2017. godine zahvaljujući plesnim video snimcima koje je objavljivao na Instagramu, a koji su se društvenim mrežama širili brzinom svetlosti. Iste godine su ga mediji prvi put povezali s lepom Šeron iz Venecuele.

Govoreći o razlici u godinama u jednoj emisiji, voditeljka je upitala Đanluku da li njegovoj devojci smetaju njegove godine:

- Ne uopšte, ne smeta joj. Iako imam belu bradu, moj entuzijazam je kao kod dečaka od 15 godina - zaključio je milioner.

Đanluka već ima ćerku Ginveru Mavilju, koju je dobio u vezi s bivšom partnerkom 2002. godine.

Iako se u nekoliko navrata pisalo da ima ozbiljne finansijske probleme, danas se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 350 miliona britanskih funti.

Deoničar je multinacionalnih kompanija "IMA S.p.A.", "Interactive Groupa", "FIN Vacchi Finanziaria Italiane", vlasnik je "First Investments SpA" i osnivač popularnog brenda "Toy Watch".

Najbolji prijatelji su mu poznati fudbaleri Marko Boreljo i Bobo Vijeri, pevač Luis Fonsi i mnogi drugi.

Svoje slobodno vreme najradije provodi na luksuznim destinacijama širom sveta, često je bio u društvu pravih lepotica, znatno mlađih od sebe, sve dok Šeron nije osvojila njegovo srce. Nedavno joj je za njen rođendan kupio novi, crni džip što je lepa Šeron podelila na društvenim mrežama.

Video: Italijanski milioner i manekenka na romantičan način otkrili pol deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    28. oktobar 2020 | 20:40

    Pa bas da je dedica sa 53 i nije. Mada, u Srbiji su mnogi dedice i sa 40!

  • BASA

    28. oktobar 2020 | 19:24

    Uuu..u Dedica nije za bacanje !

  • Mili

    28. oktobar 2020 | 19:39

    Moja komšinica Marina je rodila 4. dete, devojčicu Danijelu,tako da su tri starija brata dobila sestricu! Pišite o našim ženama koje imaju četvoro i više dece a ne o nebitnim belosvetski dedama i likovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA