≫ 

Svi gledaju u trag na guzi seksi plavuše koja je za 32 godine spavala sa samo 1 muškarcem

Poznata manekenka je sa svoja dva sina uživala na plaži u Majamiju, a ono što je imala na guzi pokrenulo je debatu među fanovima

  • 5
Candice Swanepoel

Kendis Svonpul; Foto: Guliver/Matthias Nareyek/Getty Images for MBFW

Slavna manekenka poreklom iz Južne Afrike i Viktorijin anđeo Kendis Svonpul (32) je pokazala svoje neverovatno seksi telo dok je uživala sa svojim sinovima na plaži u Majamiju, a tom prilikom je pokazala i jedinu, nazovi "manu" na telu.

Naime, ona se sunčala i kupala u minijaturnom crnom bikiniju i izgledala je kao da se ne plaši novog talasa pandemije korona virusa.

32-godišnji supermodel je pokazao svoj ravan stomak i neverovatno duge noge, kao i podignutu guzu na kojoj joj mnogi zavide, ali i jednu "manu".

Naime, ona ima rupicu na guzi, a mnogi se pitaju šta je to zapravo.

"Ta rupica je od celulita", "100% je imala čir pa je ostao ožiljak", "Kakav celulit, imala je zahvat neki", "Verovatno je skidala mladež", bila su samo neka od nagađanja vezano za nastanak rupice na guzi.

Ona je izgledala savršeno u crnom bikiniju na vezivanje. Tanga kupaći kostim joj je istakao podignutu guzu, dok je gornji deo jedva prekrivao njene grudi i otkrio dekolte. Kendis je izgledala veoma srećno, iako je trenutno singl.

Podsetimo, Kendis je na leto 2019. godine objavila na društvenim mrežama da je sama nakon što je 14 godina bila u vezi s brazilskim manekenom Hermanom Nikolijem (37), s kojim ima dva sina.

Oni su počeli da se zabavljaju 20015. godine kada je ona imala 17, a on 23 godine. Verili su se u avgustu 2015. godine a rastali u novembru 2018. godine. Kako je poznato, Herman je bio prvi i jedini partner lepe Kendis, i od tada se ne zna da je lepotica bila sa nekim drugim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alah

    31. oktobar 2020 | 11:00

    Cime se ljudi zanimaju majko draga. Imala ovo ono, koga briga, gledajte svoja posla.

  • Ns

    31. oktobar 2020 | 10:56

    Od gledanja nema selameta!

  • Hmm...

    31. oktobar 2020 | 11:19

    Hitno da se javi našoj Jani da joj da malo gornjeg dela 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA