Kim se sa decom maskirala za Noć veštica, fanovi je oštro kritikuju: "Da li znaš da je on ubica?"

Kostim Kardašijanke i njene dece delovao je simpatično, dok nisu usledile kritike

  • 2
Kim Kardasijan

Foto: Profimedia

Rijalti zvezda Kim Kardašijan (40) potrudila se da za Noć veštica udovolji svojoj deci, pa je cela porodica imala maske inspirisane dokumentarnom serijom "Tiger king".

Naime, Kardašijanka se maskirala u glumicu Karol Baskin, a njen prijatelj Džonatan Čeban maksirao se u Džoa Egzotika, a njena deca Nort, Seint, Čikago i Psalm imli su na licu maske i telu kostim tigra.

Kim je oduševila svoje pratioce, koji su u komentarima ostavljali komplimente na račun maske, ali su se i zapitali gde je Kardašijankin muž, reper Kanje Vest i da li je on učestvovao u ovom porodičnom momentu.

Međutim, pojedinim obožavateljima se nije dopao izbor najpoznatije starlete na svetu, pa su joj poručili:  "Ti znaš da Džo Egzotik ubija svoje tigrove? Nemojte se maskirati u njega".

Naime, dokumentarna serija prati sukob vlasnika privatnih zooloških vrtova sa egzotičnim životinjama u SAD-u i udružanja za zaštitu životinja, koje predvodi pomenuta Kerol. Iako je osuđen za pokušaj ubistvo, Džo je kod mnogih izazvao simpatije zbog stava i izgleda.

Podsetimo, Kim je nedavno proslavila 40. rođendan, a od supruga na poklon je dobila hologram pokojnog oca, koji je za nju imao dirljivu i tužnu poruku.

Kako su se maskirali Kim i njena deca pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA