≫ 

Džoni Dep je upravo izgubio "slučaj veka"! Doneta neočekivana presuda, sledi bitka od 150.000.000 $

Slavni glumac je poražen u procesu koji je vodio protiv izdavača britanskih novina "The Sun"

  • 5
Johnny Depp, Amber Heard Džoni Dep i Amber Herd; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac Džoni Dep (57) je izgubio "slučaj veka", kako ga naziva Dejli Mejl koji je upravo preneo presudu koja je doneta!

Naime, Džoni je svoju bivšu ženu Amber Herd (34) i britanske novine "The Sun" tužio za klevetu, a nakon 16-dnevnog saslušanja na Višem sudu u Londonu, presuđeno je da je holivudska zvezda "nasilnik u porodici".

Amber je na sudu svedočila da ju je, tokom njihove turbulentne veze i braka, udario 14 puta.

Kao rezultat presude, karijera 57-godišnje zvezde "Pirata sa Kariba" je pod znakom pitanja, kao i kazna za ova krivična dela.

Dep je tužio izdavača tabloidnih novina "The Sun", "News Group Newspaprers (NGN)" i njihovog glavnog urednika Dana Vutona zbog članka koji je objavljen u pomenutom listu u aprilu 2018. godine u kome je napisano u naslovu da je Džoni Dep nasilnik u porodici.

Herdova koja je dala intervju u tom tekstu je otkrila da je napadnuta 14 puta tokom njihove veze, dok je Džoni bio pijan i drogiran i pružila je dokaze u vidu fotografija i video snimaka za uz svoj iskaz.

Tokom 16 dana na suđenju se mogao videti redak uvid u nemirni život jednog od najlepših holivudskih parova sa A liste. Dep je negirao sve tvrdnje i tvrdio da je njegova bivša supruga bila nasilna prema njemu.

I Dep i Herd su izneli dokaze za ono što je nazvano "suđenje za klevetu veka" i oboje su pokušali da dokažu da je onaj drugi ustvari nasilnik u porodici.

Upoznali su se na snimanju filmna "The Rum Diary" 2009. godine, venčali su se u februaru 2015, a Dep je popunio papire za razvod u maju 2016. godine.

Suđenje je zaokupiralo pažnju javnosti širom sveta zbog zapanjujućih detalja o Depovim pijankama, drogi, nasilju, o toksičnom odnosu između njih dvoje, a vrhunac svega je kada je Dep rekao da je Amber izvršila veliku nuždu na njihovom bračnom krevetu.

Presuda Višeg suda u Londonu doživljava se kao pobeda Amber u "prvom krugu", jer ju je Dep tužio i za tekst koji je napisala u "Washington Postu" o nasilju u porodici, a u iznosu od 50 miliona dolara, i to suđenje je zakazano za maj 2021. godine u Americi.

Ona je zatim tužila Depa za neverovatnih 100 miliona dolara jer je rekla da su on i njegov tim pokrenuli globalnu kampanju blaćenja i "kaljanja njenog imena". 

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    2. novembar 2020 | 16:29

    Ova je na sve spremna. Laže kao pas.

  • Džoni

    2. novembar 2020 | 17:14

    Džoni je izgubio prvi krug,ali mislim da će dobiti na kraju. Ova Amber je cenim, zlo od žene...

  • Majkl Džondar

    2. novembar 2020 | 16:20

    Gde ćeš sa ženom da se kačiš. Ženu možeš da pobediš samo fizički, što danas nije dozvoljeno. Jezikom protiv žene nemaš šansi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA