Megan Foks žestokom porukom potkačila bivšeg muža Brajana Ostina Grina

Glumica nije štedela zvezdu serije "Beverli Hils", kojim ima troje dece

  • 5
Megan Foks, Brajan Ostin Grin Megan Foks, Brajan Ostin Grin Foto: Profimedia/The Mega Agency

Glumica Megan Foks više nije u ljubavi sa kolegom Brajanom Ostinom Grinom, nakon 10 godina braka. Holivudska lepotica rešila je osula paljbu po svom bivšem dragom.

Naime, Megan je zamerila Dejvidu to što je Brajan objavio fotografiju sa sinom Džurnijem za Noć veštica.

Foksova se oglasila i nije štedela Ostina Grina, kojeg znamo po ulozi Dejvida u seriji "Beverli Hils 90210".

- Zašto Džurni mora da bude na ovoj fotografiji? Nije teško iseći ih sa slike ili izabrati sliku na kojoj nisu deca. I ja sam se odlično zabavila s njima za Noć veštica, pa ćeš videti da ih nema na mom profilu. Znam da voliš svoju decu, ali ne razumem zašto ne možeš da prestaneš da ih objavljuješ na Instagramu. Toliko si opijen stvaranjem priče da sam ja majka koje nema u priči i da si ti posvećeni otac godine. Kod tebe su pola vremena. Čestitam, divna si osoba! Zašto ti je potreban odgovor javnosti kad je dovoljno da vidiš da te tvoja deca vole - navela je Megan.

Foksova je inače sada u vezi sa reperom Mašinom Ganom Kelijem. Megan inače ima troje dece sa Brajanom Ostinom Grinom, sinove Bodija Rensoma, Džurnija Rivera i Nou Šenona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Musko

    2. novembar 2020 | 21:10

    Jel moze neko da mi objasni kako je onaj skrnavi uspeo da osvoji Megan ako se uzme u obzir da je majka troje dece i da ovaj covek izgleda top u odnosu na onog ?!

  • Lejla

    2. novembar 2020 | 22:11

    Pričajući o njemu pričaš o sebi...

  • Jelena

    2. novembar 2020 | 23:44

    Brajan nije "zlatan". Javna je tajna u Holivudu da je polovinu braka proveo s njom iz koristoljublja,dok je ona bila popularna.Po cemu je on poznat sem uloge u Beverli Hilsu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA