≫ 

Najpoznatija plus sajz manekenka pokazala dlake ispod pazuha: Nije prva koja voli "prirodan izgled"

Poznata plus sajz manekenka se zalaže za trend kojem su pre nje podlegle Bela Torn i Rijana

  • 6
Ešli Grejem Ešli Grejem; Printskrin Instagram / ashleygraham

Američka plus sajz manekenka i TV lice Ešli Grejem (32) je objavila novu fotografiju na drušvenoj mreži Instagram, kojom je zgrozila svet.

Naime, najpoznatija manekenka za punije dame je objavila fotografiju na kojoj pozira bez grudnjaka, ali je ovom prilikom nešto drugo privuklo pažnju fanova.

Ona nije izdepilirala svoj pazuh, pa je otkrila dlake ispod "miške" i zgrozila mnoge pripadnike jačeg pola.

Kosa joj je bila mokra i prebačena preko pola lica, iza nje je stajalo prelepo cveće, ali svi su gledali samo u njene - dlake!

Podsetimo, ona nije jedina slavna ličnost koja preferira "prirodan izgled tela" i koja to plasira na društvene mreže. Pre nje to su radile glumica Bela Torn i pevačica Rijana, koja je na Instagramu objavljivala "dlakave noge".

Ešli je u emisiji "Elen šou"nedavno pričala i o majčinstvu, a priznala je da joj se desilo da zaspi tokom dojenja bebe, ali i da je probala sopstveno mleko.

- Da, probala sam svoje mleko. Znate, samo malo, da probam... Ukusno je - rekla je manekenka smejući se, dok su je svi u studiju gledali sa čuđenjem.

Inače, Ešli je pre nekoliko nedelja objavila fotografije svog nagog tela, a intimne delove prekrila je samo rukom, dok se nekima dopalo što se Ešli ne stidi svog tela nakon porođaja, pojedinci su joj poručili da izgleda odvratno i da je degutantno što obnažene fotografije objavljuje na platformi koju prate maloletnici.

Video: Poznata manekenka zagrizla kolač i slomila zub

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktoria

    4. novembar 2020 | 09:53

    Kako je lepa...

  • Ana

    4. novembar 2020 | 10:03

    Fuj! Poznato je da se znoj i bakterije koje uz njega idu duže zadržavaju na dlakama, tako da nedepilirane osobe imaju jači miris (da ne kažem smrad), o higijeni neću da pričam. Moja majka se još pedesetih depilirala, i po tome smo razlikovali proste žene od obrazovanih. Kažite da je to pitanje feminizma, ali jednostavno je degutantno!

  • Johan

    4. novembar 2020 | 10:40

    Pa ima li jos gde dlaka da vidimo i to ovo sto je pokazala nije nista bas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA