≫ 

Tarantula veća od kuće u kojoj živi! Kim pretvorila dvorište u leglo paukova za Noć veštica

Starleta je za ovu priliku obukla ljubičasto-roze kostim sa "osam nogu" i videle su joj se samo usne, dok je njen suprug Kanje Vest (43) bio obučen od glave do pete u plavi kostim "opasnog" pauka

  • 0
Kim Kardashian Kim Kardašijan; Foto: Instagram/kimkardashian

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (40) je pokušala da prevazđe arahnofobiju - iracionalni strah od paukova i zajedno sa ostalim članovima porodice se maskirala u ovu vrstu zglavkara.

Naime, Kim je na društvenoj mreži Instagram objavila niz fotografija i video-snimaka na kojima je prikazala kako je dekorisala svoj dom za Noć veštica, ali i šta su to obukli članovi najpopularnije porodice za ovaj praznik.

Ona je celu vilu na Hiden Hilsu obavila paukovom mrežom, dok je na ulazu u kuću bila ogromna roze tarantula od plastike i gume, a u kuću se ulazilo "kroz njena usta".

Hodnici su bili obasjani crvenim reflektorima, navodno, kao što i izgleda unutrašnjost pauka, a tamo su bile i tramboline na kojima su se igrala njena deca.

Kim je za ovu priliku obukla ljubičasto-roze kostim sa "osam nogu" i videle su joj se samo usne, dok je njen suprug Kanje Vest (43) bio obučen od glave do pete u plavi kostim "opasnog" pauka, i nije mu se videlo lice.

Oni se tradicionalno svake godine fotografišu za posebne prilike, kao što su godišnjice, rođendani i Noć veštica, a ovog puta su i njihovo četvoro dece bili obučeni u stilu mame i tate.

U galeriji u tekstu pogledajte kako su lepa starleta i poznati reper proslavili praznik i šta se sve nalazilo na njihovom imanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA