Procurile fotografije Kajli Džener iz 2011. godine: Starleta ne liči na sebe, fanovi šokirani!

Najmlađa milijarderka na svetu danas izgleda potpuno drugačije u odnosu na to kako je izgledala pre 9 godina, u tinejdžerskom uzrastu, pre svih estetskih korekcija

  • 1
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) je najmlađa i najbogatija sestra iz klana Kardašijan - Džener, a prati je i najviše ljudi na društvenim mrežama.

Naime, ona zahvaljujući svojoj popularnosti ima na milione fanova širom sveta, a jedan od njih je toliko znatiželjno prati da je pronašao njene fotografije koje je na društvenim mrežama objavljivala još 2011. godine.

Na platformi "Tik Tok" su počele da kruže njene fotografije od pre 9 godina kada je bila tinejdžerka, koje je objavio znatiželjni fan.

- Izgledala je kao normalna tinejdžerka. Uopšte ne liči na sebe - komentarisali su njeni fanovi, koji se čude koliko se promenila.

Mnogi znaju da se Kajli podvrgla mnogim estetskim operacijama, iako je ona sve porekla, a priznala je samo da je stavljala filere u usne, iako je očigledno da je povećala grudi, zadnjicu, a mnogi pričaju i da je vadila rebra, kako bi imala savršen i uzak struk. 

Rijaliti šou "Keeping Up With The Kardashians" koji je proslavio celu porodicu je počeo da se emituje kada je Kajli imala samo 10 godina, pa su svi mogli da prate njenu transformaciju iz devojčice u odraslu ženu i majku.

Ona je pre nekoliko godina priznala određene promene na licu:

- Imala sam 15 godina i bila sam nesigurna u svoje usne. Bile su zaista male - rekla je jednom prilikom.

Njena popularnost na Instagramu je sada toliko velika da je prati skoro 200 miliona pratilaca širom sveta, dok je magazin "Forbs" dve godine za redom proglasio najmlađom milijarderkom na svetu, a sada se njena imovina nakon plaćenog poreza procenjuje na 900 miliona dolara. 

Video: Neumerenost u svemu: Evo kako Kajli Džener slavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA