Poznata komičarka ponudila seks 50 Centu u zamenu da ne glasa za Trampa

- Razgovarala sam s njim telefonom, jer sam videla onaj tvit u kom je napisao da podržava Donalda Trampa. Očigledno dobro poznajem Fiftija, jer sam spavala s njim dva meseca - rekla je Čelzi

  • 3
Chelsea Handler, 50 sent Čelzi Hendler i 50 Cent; Foto: Tanjug/AP, Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Američka glumica i komičarka Čelzi Hendler (45) je 3. nobvembra gostovala u podkastu pod nazivom "No Filter" koji vodi manekenka Naomi Kembel (50) i otkrila da je ponudila reperu 50 Centu (45) seks ukoliko ne glasa za Donalda Trampa (74) na predsedničkim izborima u Americi.

Naime, ona je naglasila da želi da svi znaju da će održati svoje obećanje da ima seks sa svojim bivšim dečkom, slavnim reperom, ako ne glasa za Donalda Trampa na izboru za 46. predsednika Amerike. Komičarka je pričala o javnoj svađi koju je imala sa reperom nakon što je 19. oktobra javno izrazio podršku Trampu u svojoj objavi na Instagramu, a zatim ga je ona pozvala pa su dugo razgovarali na tu temu.

- Razgovarala sam s njim telefonom, jer sam videla onaj tvit u kom je napisao da podržava Donalda Trampa. Očigledno dobro poznajem Fiftija, jer sam spavala s njim dva meseca - rekla je Čelzi.

- Ali znam da on nije takav tip. Zato što se samo zeza po društvenim mrežama i nije uvek ozbiljan, pa sam ga pozvala - dodala je ona.

- Molim te, nazovi me. Želim da razgovaram sa tobom o ovome. Samo se nadam da se šališ. Kako možeš da podržavaš ovog tipa? Pogledaj šta je učinio ljudima, koliko je samo zla naneo... - rekla je Čelzi Fiftiju.

- U svakom slučaju, rekao je tačno ono što sam mislila. Imali smo tako lep razgovor dvadesetak minuta i razgovarali smo o toj temi, a onda me je upitao da li sam bila ozbiljna kada sam obećala da ću imati seks sa njim. Rekla sam: "Naravno, zašto da ne? Spremna sam da imam seks sa ljudima" - rekla je plavuša.

Podsetimo, Čelzi i 50 Cent su se zabavljali samo dva meseca 2010. godine i od tada su prijatelji, a ona ga naziva "njenim omiljenim bivšim dečkom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA