≫ 

Svetski mediji obožavaju Moniku koja je sa 4 godine pobegla iz Bosne: Sad sitno broji do porođaja

Bivša mis Australije je uslikana dok je šetala ulicama Sidneja sa velikim trudničkim stomakom

  • 1
Monika Radulović Monika Radulović; Foto: instagram/monika_rad

Manekenka i predstavnica Australije na takmičenju za Mis Univerzuma, poreklom iz Bosne i Hercegovine, Monika Radulović (30) je uslikana na ulicama Sidneja u kratkoj bež haljinici u kojoj je istakla veliki trudnički stomak i figuru na kojoj joj mogu pozavideti mnoge trudnice.

Naime, Monika je pokazala svoj trudnički stomak dok je šetala i upijala sunčeve zrake, a vidi se da ona u poslednjim trenucima blista od sreće i odbrojava dane do rođenja deteta koje čeka sa umetnikom Alesandrom Ljubičićem.

Ona tokom trudnoće nije prikupila veliki broj kilograma i izgleda odlično u blaženom stanju, jedina mala nesavršenost koja se može primetiti jeste celulit na butinama, ali sve joj je opravdano.

U avgustu ove godine je saznala pol deteta, pa napisala na društvenim mrežama:

- Ne mogu da verujem da ćemo dobiti malenog dečaka! Već sam zaljubljena u njega - napisala je tada na Instagramu.

Par se venčao u martu 2018. godine, pre nego što je ona učestvovalaa u jednom popularnom rijaliti šouu, a verili su se četiri godine ranije.

Podsetimo, zanosna lepotica je imala samo četiri godine kada je pobegla iz Bosne, u vreme rata. Crnokosu su kao četvorogodišnjakinju roditelji Vinka i Goran iz Zavidovića odveli u Dansku, a u jednom od intervjua lepa Monika se prisetila tog teškog perioda svog detinjstva.

- Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili... - ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

Na takmičenju za "Mis Univerzum Australije" 5. juna 2015. godine odnela je ubedljivu pobedu u konkurenciji od 34 devojke, a nada se da će jednog dana postati ambasadorka ove zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA