"Fina" Lana Del Rej grubo izvređala obožavateljku koja je otkrila za koga je glasala na izborima

Slavna pevačica se veoma naljutila na svoju obožavateljku kojoj je oštro odbrusila na Tviteru

  • 1
Lana Del Rej Lana Del Rej u spotu "F**k It I Love It / The Greatest" / Printskrin: YouTube/Lana Del Rey

Aktuelni američki izbori za predsednika Sjedninjenih Američkih Država su tema broj u celom svetu, pa su u skladu sa tim mišljenja mnogih podeljena.

Među njima su poznata holivudska i lica iz muzičkog sveta, koji lobiraju za jednog od kandidata. Tenzije rastu na ulicama, ali i na društvenim mrežama, pa su u jednom konkretno primeru eskalirale.

Pevačica Lana Del Rej je jedna od onih koja se pridružila trendu da govori negativno protiv još uvek aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trampa, pa je pokazala veoma tanke živce dok se broje glasovi i veoma je napeta.

Jedna od njenih obožavateljki na Tviteru je napisala da je pop zvezda glasala za Trampa, pa se ta lažna vest brzo proširila, a Lana je "pukla" i odbrusila joj oštro:

- Je*i se! Pročitaj šta si napisala, kučko - nadovezala se pevačica, koja se uključila u raspravu i grubo izvređala devojku.

 

Devojka se zatim požalila da je njen najveći fan i da ima tetovažu posvećenu ovoj pevačici, kao i da se ovome nikako nije nadala od svog uzora.

Očigledno je da su se neke zvezde i više nego zanele podržavajući demokratskog predstavnika, iako ne kažu nijednu lepu reč za njega i ne govore o tome šta će konkretno doneti toj državi, sve vreme "bacaju drvlje i kamenje" na republikanskog kandidata i na njegove pristalice, pa se na taj način i ova devojka našla na meti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena KK

    6. novembar 2020 | 10:33

    Nije to trend, nego potkupljene poznate licnosti od strane Klintonove struje, da bi smakli Trampa. Americkoj dubokoj drzavi smeta to sto Tramp ne ratuje, pa bi na sve nacine da ga smene. Videcete ako ovaj sto je govorio da smo mi zlo, Bajden, pobedi ameri ce odma napasti nekoga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA