Bajdenov sin bio u vezi sa udovicom pokojnog brata, lečio se od poroka i dobio dete sa striptizetom

Sin Džoa Bajdena, kandidata za predsednika Amerike, nema baš zavidu prošlost i oko njega se non stop nižu skandali svetskih razmera

  • 6
Joe Biden, Džo Bajden Džo Bajden; Foto: Tanjug/AP

Život demokratskog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena (77) intrigira javnost, a posebno život njegove dece koji su mu podrška sve vreme u političkoj kampanji.

Džo je imao mnoge tragične situacije u životu, a ono što je najviše uzdrmalo njegov život jeste gubitak prve supruge Neilije Hanter i 1-godišnje ćerke Naomi, na koje je naleteo kamion dok su bile u automobilu, a njihovi sinovi Bo i Hanter su tom prilikom bili teško povređeni.

Ali tu nije kraj njegovim tragedijama, jer je njegov sin Bo preminuo 2015. godine od tumora na mozgu u 47. godini života. Tri godine kasnije, Bajden se oženio po drugi put sa Džil Džejkobs (69), profesorkom engleskog jezika u školi i u psihijatrijskoj ustanovi u kojoj borave adolescenti.

Njih dvoje su se venčali 1977. godine, dok su 1981. godine dobili ćerku Ešli (39) koja je sada socijalna radnica i javnost ju je upoznala kada je njen otac bio potpredsednik Amerike za vreme predsednika Baraka Obame.

Bavi se aktivizmom i modnim dizajnom, a svojevremeno je otkrila da je u ranoj mladosti stekla strast prema državnim aktivnostima, što nije čudno jer je njen tata ceo život u politici.

- Moj otac je javni službenik ceo život, mama profesorka u državnoj školi, to je u mom DNK-u - objasnila je Ešli 2017. godineu jednom intervjuu.

Ona se veoma dobro slaže sa svojim polubratom Hanterom Bajdenom (50), koji je često podizao medijsku prašinu svojim privatnim životom.

Već godinu dana je u braku sa Melisom Koen s kojom je pre nekoliko meseci dobio dete, a to mu je drugi brak. U prvom braku je bio sa advokaticom Ketlin Bajden (50), s kojom ima sina i dve ćerke, a jednoj ćerki je dao ime po pokojnoj sestri koja je poginula kada je imala samo godinu dana.

On je zgrozio javnost pre 3 godine kada su procurile informacije da je u vezi sa ženom svog pokojnog brata Boa, Hejli Bajden, a to su odobravali i njegov otac Džo, kao i ostali članovi porodice.

Oni su se zabavljali od 2016. do 2019. godine, sve dok se nije oženio Melisom Koen, a mnogi su smatrali da je njihova veza degutantna i da se Bo "prevrće u grobu" zbog toga. 

Od 2014. do 2019. Hanter je radio u ukrajinskoj kompaniji za proizvodnju plina "Burisma Holdings" pa je bio u centru pažnje zbog desničarskih zavera.

Borio se i sa zavisnošću o alkoholu i drogi, 2015. godine se našao u sred skandala kada se njegovo ime i e-mail adresa našla među klijentima na sajtu vanbračnih veza " Ashley Madison". Peto dete je dobio sa striptizetom Lunden Aleksis Roberts (29), a očinstvo je potvrđeno DNK analizom na sudu u Arkanzasu 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA