≫ 

Kad Tom Kruz trči sprint, snimatelj ni biciklom ne može da ga stigne

Slavni glumac je nastavio da snima film posle 8 meseci pauze

  • 3
Tom Kruz, Nemoguća misija Mission Impossible 7 Tom Kruz; Foto: Tanjug/AP/Andrev Medichini

Omiljeni holivudski glumac Tom Kruz (58) snimao je iscrpljujuće scene "Nemoguće misije 7" u Veneciji, nekoliko meseci nakon što je snimanje ovog filma prekinuto zbog pandemije korona virusa.

Naime, slavni glumac je u martu ove godine "zaglavio" dve nedelje u karantinu - u jednom od najskupljih hotela u Italiji, gde noć iznosi skoro 600 evra, a nakon toga se vratio u London.

Tom je posle 8 meseci uslikan kako snima scene trčanja do kasno u noć, a set je bio dekorisan svećama i dimom, kako bi se postigao "zastrašujući" osećaj.

Tom je za ovu priliku obukao crno odelo i belu košulju i izgledao je veoma elegantno, a vidi se da je holivudska zvezda i dalje u dobroj formi, pa je sve svoje scene snimio sam bez kaskadera.

On je trčao punom brzinom dok ga je kamerman snimao sa bicikla kako bi uhvatio ovaj sprint, a iako "staza" nije bila ravna, već popločana kamenjem, Tom se nijednom nije ni sapleo.

On je sutradan uslikan na ulicama Venecije u opuštenijem izdanju, sa zabrinutim izrazom lica, a tom prilikom je nosio masku za lice sa zaštitnim filterom.

Nije poznato šta toliko brine slavnog glumca, da li je u pitanju novi talas pandemije korona virusa ili ima privatnih problema, a s obzirom da ljubavni i porodični život u poslednje vreme "krije kao zmija noge", teško da ćemo saznati.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    7. novembar 2020 | 09:39

    SEKTAŠ

  • Mihailović

    7. novembar 2020 | 08:41

    I kad puca iz pištolja, ni mitraljez mu ne može ništa... 🙃

  • Mojo

    7. novembar 2020 | 11:36

    Jeste čudak, ali nema priče - lik je fenomen. Ne znam ko bi u njegovim godinama snimao scene bez ijednog kaskadera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA