Ronaldova cica se latila mikrofona: Kada je skinula masku svi su se uhvatili za glavu

Niko nije ni slutio da je Georgina ispod maske

  • 1
Georgina Rodríguez Printskrin: Instagram/georginagio, antena3com

Manekenka Georgina Rodrigez (26), devojka fudbalera Kristijana Ronalda (35) učestvovala je u španskom muzičkom šou "Maskirani pevač".

Ona je imala kostim zlatnog lava, a niko nije mogao da pretpostavi o kome je reč, pa je manekenka svojim nastupom i pojavom sve iznenadila.

Kada je Georgina skunula masku publika je glasno aplaudirarala, kao i članovi žirija koji su se uhvatili za glavu, a ceo studio, kao i gledaoci kraj malih ekrana bili su šoku što vide manekenku.

Ronaldova devojka je o sebi istakla samo nekoliko pojedinosti zbog kojih niko nije mgao da pretpostavi da se upravo ona "krije" iza maska.

- Volim šunku, ali dobru šunku. Uživam da gledanm televizijske serije sa moje omiljene sofe. Ko zna, možda ću jednoga dana biti s druge strane televizije - rekla je Rodriguez.

Inače, nije poznato da li je Georgina učestvovala u šou pre ili nakon što se Ronaldo testirao na koronu, nakon čega je test pokazao da je pozitivan.

Kako Georgina peva, kako je izgledao njen nastup, ali kako su publika i žiri regovali kada je skinula masku, pogledjte u videu u nastavku teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Video: Snimak Georginine guze iz dosad neviđenog ugla: Evo kako izgleda pod vodom dok roni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA