Influenserka uzrujana i u suzama: Hodala sam sa rakom kože na nozi, mogao se proširiti mojim telom

Molin mladež, za koji se ispostavilo da je kancerogen, prvo je primetila njena majka

  • 1
MOLLY MAE molly maehague Moli Mej Hag Foto: Instagram/MOLLY-MAE

Influenserka Moli Mej Hag (21) koja se proslavila učešćem u britanskom rijaliti šou "Love Island" otkrila je da je imala mladež na nozi, za koji se ispostavilo da je kancerogen.

Moli je objavila video na Jutjubu u kom je ispričala šta joj je lekar rekao, pa je zbog svega uklonila mladež. Ona je priznala da se rasplakala kada je saznala da se raadi o malignoj izraslini.

Ona je otišla na nekoliko pregleda i dva dermatologa su joj rekla da nema razlog za brigu, ali je ona osetila da nešto nije u redu i pitala trećeg lekara.

- Ne mogu da verujem da su mi prethodni lekari rekli da je sve ok. Tako sam uzrujana i besna. Šetala sam s rakom kože na nozi - rekla je influenserka u svom videu.

- Da nisam pitala za treće mišljenje, još uvek bi taj madež bio na mojoj nozi i ne bih ništa učinila po tom pitanju. Mogao se proširiti mojim telom, jednostavno nikad se ne zna - ispričala je Moli.

Mladež koji je influenserka uklonila provo je primetila njena majka, i to na ekranu, još dok je Moli učestvovala u rijalitiju "Love Island".

Inače, u rijalitiju zahvaljujući kojem je postala poznata, Moli je pronašla ljubav, boksera Tomijem Furijem (21), sa kojim je i sada u vezi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA