≫ 

Najpoznatiji nasilnici koji su zverski maltretirali žene, a milioni ih i dalje "dižu u nebesa"

Džoni Dep pretio smrću supruzi, Bobi Braun tukao Vitni, od čega je imala vidljive povrede na licu. Čarli Šin priznao nasilje u porodici, zbog čega je dobio 30 dana uslovne kazne

  • 2
Johnny Depp Džoni Dep Džoni Dep i Amber Herd, Foto: Tanjug/AP

Glumica Amber Herd (34) optužila je supruga, glumca Džonija Depa (57) za nasilje, a on nju da samo želi da izvuče novac od njega lažima i podmetanjima. Sudski su se sporili, a kako se to sve bližilo kraju, u javnost su izlazili sve jeziviji detalji. Evidentno je bilo da su celu priču i prekid glumačkog para obeležili droga, alkohol i krvavi obračuni. Džoni je Amber optužio da se fotografisala s lažnim povredama i pokrenula "lov na veštice" kako bi ga ocrnila. Ona je, s druge strane, svedočila kako je Dep ovisnik o alkoholu i drogama, koji je umišljao njene afere, više je puta povredio, te joj na kraju pretio smrću.

Njihov brak je završio burno i puno "prljavog veša" izašlo je na površinu, ali saga se mesecima povlačila po sudovima. Između ostalog i zato što je holivudski glumac tužio britanski tabloid The Sun za klevetu zbog njihovih naslova da je on "nasilnik koji je pretukao ženu". Ovih je dana sud presudio u korist britanskog tabloida.

- The Sun je uspeo da dokaže da je ono što je napisano u spornom tekstu u suštini istinita informacija. Doneo sam takav zaključak nakon što je odbrana u sudnici iznela detalje navedenih 14 incidenata - završio je raspravu sudija.

Vitni Hjuston, Bobi Braun , Bobby Brown Whitney Houston Vitni Hjuston i Bobi Braun, Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

Turbulentnu vezu imali su i pevačica Vitni Hjuston i muzičar Bobi Braun (51). O njihovom se odnosu puno raspravljalo u muzičkom svetu, optužbama za fizičko zlostavljanje i prevaru.

Pevač je optužen da je udario suprugu i pretio joj da će je prebiti 2003. godine. Policija je tada u izveštaju navela da je imala vidljive povrede na licu.

Problematičan par bili su i Kris Braun (31) i pevačica Rijana (32). Reper je svojevremeno nasrnuo na svoju tadašnju devojku tokom burne svađe u automobilu, zbog čega je ona zatražila lekarsku pomoć. Fotografija uplakane Rijane s modricama po licu tada je obišla ceo svet. Ali čak i nakon tog događaja, nekoliko je puta viđena u njegovom društvu, zbog čega su je često kritikovali.

Kako je sama bila žrtva nasilja, pevačica Rijana udružila je snage s izvršnim direktorom Tvitera Džekom Dorsijem kako bi pomogla žrtvama porodičnog nasilja koje žive u Los Anđelesu za vreme pandemije koronavirusa.

Šon Pen, Sean Penn Šon Pen, Foto: Tanjug/AP

Nije tajna ni da su glumac Šon Pen (60) i Madona (62) imali krizu u braku. Par se upoznao 1985. i iste godine, šest meseci kasnije, su se venčali. Međutim, njihovom je odnosu ubrzo došao kraj. Pevačica je krajem 1987. predala zahtev za razvod, pa ga ubrzo povukla, ali početkom 1989. odlučila je da je kraj. Madona je tada svog bivšeg supruga optužila da ju je nekoliko puta udario, ali je 2015. svoje optužbe nazvala zlonamernim, bezobzirnim i netačnim.

Ništa bolje nisu prošli ni Karmen Elektra (48) i njen bivši suprug, gitarista Rob Paterson (49). Jednom je prilikom priznala kako niko od njenih prijatelja nije razumeo zašto ga je volela.

Karmen Elektra Karmen Elektra, Foto: Guliver/Jon Kopaloff/Getty Images

- Pratila ga je reputacija lošeg momka - izjavila je glumica svojevremeno i dodala da je nakon iznenadne smrti majke upravo u njegovom naručju pronašla utehu, ali i postala samodestruktivna. Par se upoznao 1998. godine, nedugo nakon smrti Karmenine majke, a iste godine su se i venčali u Las Vegasu. Par se razveo nakon godinu dana braka.

Naša veza bila je vrlo strastvena, kada je bilo dobro, bilo je neverovatno, ali kada je bilo loše, bilo je najgore - priznala je Karmen.

Charlie Sheen, Čarli Šin Čarli Šin, Foto: Tanjug/AP

Glumac Čarli Šin (55) godine 2010. priznao je krivicu po optužbi koja je proizašla uz spora s njegovom tadašnjom suprugom i glumicom Bruk Miler (43). Izjasnio se krivim za nasilje u porodici, nakon čega su mu odredili kaznu od 30 dana u kalifornijskom rehabilitacionom centru. Dobio je i 30 dana uslovne kazne.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Truth.

    8. novembar 2020 | 14:17

    Za ostale ne znam, ali Dzoni Dep ne pripada ovde. Ta njegova žena je gora od njega. Ali ko će poverovati pre muškarcu nego jednoj “jadnoj, maltretiranoj” ženi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA