≫ 

Slavni kuvar priznao da deci neće ostaviti skoro ništa od svog bogatstva, za to ima dobar razlog

Iako "leži" na parama, čuveni Škot ne namerava da popušta svojim naslednicima

  • 19
Gordon Remzi Gordon Remzi Printskrin: Youtube/Tsui Hon-Lung

Jedan od najpoznatijih svetskih kuvara je Gordon Remzi, a danas, 8. novembra, slavi svoj 54. rođendan. Čuveni Škot je u intervjuu za britanski Telegraf obelodanio da svojoj deci neće ostaviti skoro ništa od svog bogatstva. Samo neku malo svotu.

Za to on ima dobar razlog. Naime, Gordon želi da se njegovi naslednici sami pomuče kroz život i da zarade novac.

- Ne radim to zbog nikakve zlobe. Naprosto ne želim da postanu razmažena derišta - rekao je Remzi, a prenosi Express.hr:

- Naša deca ne sede s nama u prvoj klasi kad putujemo avionom. Kada budu zaradili svoj novac više će ga ceniti i neka ga troše kako žele. Ja sam svoj novac teško zaradio - rekao je Gordon i nastavlja:

- Od prvog dana sam svojoj deci nametnuo da postoji red i rad. Osim što ih time želim zaštiti od toga da postanu nekakvih razmaženi kreteni, takođe moram da poštujem svoj posao i ljude koji rade za mene, a ne da im neka razmažena klinčadija smeta dok rade samo zato jer im je tata šef. Nastojao sam ih što normalnije odgojiti. Svi nešto rade – čuvaju životinje, svako ima zaduženja po kući... Dobijaju džeparac, ali ga moraju zaraditi - rekao je on.

Da li se slažete sa izjavom Gordona Remzija ili ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xv

    8. novembar 2020 | 20:44

    Ja nemam puno para pa mi je dete opet razmaženi kreten

  • Vesna P.

    8. novembar 2020 | 20:30

    Ni supruga ne zaradjuje, pa sedi u prvoj klasi. Decu bi vise naucio skromnosti da svi putuju jeftinijom klasom, ako mu je to vec cilj. Na ovaj nacin to nece postici, vec ce samo uciniti da se deca osecaju odbaceno, dok mama i tata ugadjaju samo sebi. To moze narusiti porodicne veze izmedju roditelja i dece i uciniti od dece buduce sebicne ljude, koji ce umesto da nauce da se BORE SAMI, sto je bio cilj njegovog ponasanja, nauciti da se u zivotu BORE SAMO ZA SEBE, sto nije isto.

  • Q

    8. novembar 2020 | 20:12

    Ne slazem se. Smatram da on moze decu da izgradi u prave ljude bez obzira na novac. Koliko ljudi ima koji su bogati a normalni. Sve je stvar vaspitanja. Znaci ako je njemu u životu bilo tesko, bice i njima. Kakvo glupo razmišljanje. Napravi im taman, da cene i imaju za sebe. I svi srećni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA