≫ 

Lista seks-bombi sa kojima je bio Dikaprio: Muž jedne od njih zbog glumca je izvršio samoubistvo

Lista žena s kojima se zaavljao holivudski šmeker Leonardo Dikaprio je podugačka

  • 8
Leonardo DiCaprio Leonardo Dikaprio / Foto: Profimedia/Robyn Beck / AFP

Legendarni američki glumac i holivudski šmeker Leonardo Dikaprio (45) je muškarac za kojim lude žene širom sveta još od kako se proslavio, a uspeo je da zavede brojne poznate manekenke i glumice, koje su "sekle vene" za njim.

Lepotan je 11. novembra napunio 46 godina, a mi se prisećamo koje sve lepotice su grejale njegov krevet.

On se zabavljao sa najčuvenijim imenima u svetu mode i glume, a omiljeni su mu bili Viktorjini anđeli mlađi od 25 godina sa plavom bojom kose.

Iako se već tri godine zabavlja sa koleginicom Kamilom Morone, nije oduvek bio tako "miran" i "devojke je menjao kao čarape". 

Na listi holivudskih lepotica koje su spavale sa zvezdom "Titanika" našle su se i brazilska manekenka Žizel Bundšen, glumica Demi Mur, "gazela" Naomi Kembel, Viktorijin anđeo Miranda Ker, italijanska glumica Madalina Genea, izraelska lepotica Bar Rafaeli i mnoge druge.

Erin Hederton, Ešli Roberts, Blejk Lajvi, Bridžit Mojnahen i Ejmi Adams su se takođe našle na ovoj listi. 

Međutim, pored lepi stvari tokom zabavljanja sa lepoticama, dogodile su se i neke nesrećne situacije koje niko ne bi očekivao, a kamoli Leo.

Naime, muž glumice Kejti Klirli (39), Endru Stern je 2014. godine izvršio samoubistvo jer je mislio da ga je ona prevarila sa Leonardom i američkim glumcem Adrijanom Grenijeom na filmskom festivalu u Kanu, pa se ta cela priča završila zaista tragično.

Lista Dikaprijevih cica:

Pogledajte sa kim je sve čuveni Džek bio, a iako je već 23 godine veoma blizak sa koleginicom iz filma koji ih je proslavio "Titanika", Kejt Vinslet, oboje su demantovali da su nešto više od dobrih prijatelja i rekli su da jedno drugo smatraju "bratom i sestrom", a on ju je čak otpratio do oltara prilikom druge udaje i često čuva njenu decu.

Podsetimo, godinama kruži "legenda" o Leonardu, a to je da se on zabavlja samo sa mladim lepoticama sve dok ne napune 25 godina, a kada se to desi - on menja devojku i stupa u odnos sa novom manekenkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    16. novembar 2020 | 15:34

    Svaka mu čast,tako i treba👍.

  • Zvele

    16. novembar 2020 | 17:13

    Da se ne lažemo svako bi od nas to radio da je slavan i bogat.Svaka čast samo jako bolje da se voli sa ženama nego da ih maltretira .....

  • Vj

    16. novembar 2020 | 18:52

    Da ne ulazim u njegove svalerske sposobnosti a mora mu se priznati da je vrhunski glumac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA