≫ 

Megan je zauvek ostala oštećena zbog onoga što je Hari pre tačno 10 godina učinio za brata Vilijama

Mlađi brat prepustio je starijem nešto što je trebalo da pripadne Megan Markl

  • 4
Princess Diana, princeza Dajana, princ prinčevi Hari i Vilijam Princeza Dajana i Prinčevi Hari i Vilijam; JOHNNY EGGITT / AFP / Profimedia

Britanski prinčevi Hari i Vilijam su od svoje majke Dajane nasledili veliko nasledstvo i nakit, a Hari se odrekao jedne stvari u korist Vilijama i njegove supruge.

Naime, prinčevi su bili veoma bliski nakon majčine pogibije, a njihov odnos je bio dobar i kada je Vilijam započeo vezu sa Kejt Midlton.

Braća su se sjajno slagala sve vreme, a Hari je zbog Kejt podneo žrtvu, koju mu Megan sada može zameriti.

Godine 2010. Vilijam je zaprosio Kejt, pa je tada zamolio Harija da mu prepusti prsten njihove majke, koji je bio jedan od najtraženijih komada nakita na svetu.

Posle Dajanine smrti braća su podelila nakit, a sporni safirni prsten pripao je Hariju.

On je tada prepustio prsten Vilijamu kako bi zaprosio Kejt, dok je Hari zaprosio Megan sa prstenom koji je sam dizajnirao i u koji je ubacio drugi dijamant koji je pripadao njegovoj majci Dajani.

Izvori tvrde da su se braća dogovorila da će čuveni prsten dobiti onaj koji se prvi oženi i obojica su ispoštovali tu odluku, a nije poznato da li se Megan zbog toga ljuti i da li je i to jedan u nizu razloga zašto im odnosi baš i ne "cvetaju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA