≫ 

Britanska zvezda doživljava pravi horor: Ako joj odstrane kamen iz bubrega, usmrtiće nerođenu bebu

Uprkos velikom zdravstvenom problemu, Ebi pokušava da ostane pozitivna i ne želi da se samosažaljeva

  • 0
Abbie Draper Ebi Draper; Foto: Facebook/Abbie Draper

Bivša manekenka Ebi Draper je bila skrhkana kada su joj doktori rekli da neće moći da joj uklone kamen iz bubrega, jer bi to usmrtilo njenu bebu u stomaku.

Naime, trudnica je bila očajna kada joj je u bubregu otkriven kamen veličine jednog centimetra.

Doktori ne smeju da joj izvade kamen uprkos tome što krvari, jer se brinu da će operativnim uklanjanjem ubiti njenu nerođenu bebu u stomaku, piše Daily Star.

Zbog toga je ova 30-godišnjakinja primorana da nosi drenažnu vreću zbog straha da bi operacija mogla da našteti njenoj nerođenoj bebi.

- To može prouzrokovati smrt moje bebe 100% - jedine mogućnosti su postavljanje drenažne vreće ili rizik od oštećenja bubrega - započela je ona.

- Sada imam krvarenje iz bubrega, cev ide niz moja leđa u drenažne vreće kako bi oslobodili moj levi bubreg pritiska i krvarenja sve dok beba ne dođe na svet, pa tada možemo da se pozabavimo kamenom - zaključila je ona.

Abina noćna mora je počela pre 10 dana kada se osećala loše i pretpostavila je da ima infekciju bešike, međutim ispostavilo se da ima ozbiljniji zdravstveni problem, koji ne može sada da reši.

Ebi, koja živi sa partnerom Polom i 2-godišnjim sinom Džulsom, pokušava da ostane pozitivna uprkos dijagnozi i ne želi da se samosažaljeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA