≫ 

Srpkinje udate za milionere, a malo ko zna za njih: Jednoj je nuđeno 1.000.000 $ da abortira

Ovo je lista Srpkinja koje su se udale za milionere i preselile u inostranstvo

  • 26
Srpkinje Danijela Rajić, Anika Božić, Jelena Bin Drai i Nataša Stanković Nataša Stanković, Jelena Bin Drai, Danijela Rajić i Anika Božić; Foto: Instagram.com/danielara, anika_bozic, rivatna arhiva

Mnoge Srpkinje udale su se za bogate strance i odselile se u beli svet, a na njihovoj srećnoj sudbini zavide im mnoge žene širom Srbije.

Naime, ove lepotice udale su se za milionere i sada žive bezbrižnim životom u prelepim vilama i uživaju na luksuznim jahtama.

One se bave poslovima izključivo iz ljubavi i iz hobija, a nikada ne strahuju da li će ostati bez novca.

Putovale su širom sveta gde su upoznale svoje jače polovine, a na spisku Srpkinja koje su se udale za milionere nalaze se ove dame.

Nataša Stanković

Rođena je 4. marta 1992. godine u Požarevcu. Godinu ipo dana je starija od svog verenika, igrača kriketa Hardika Pandaje. Godine 2012. se preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj bolivudski san.

Počela je da radi kao model za razne poznate brendove i tako je počela da postaje popularna u Indiji. Debitovala je u bolivudskom filmu "Satyagraha" 2013. 

Njen verenik Hardik Pandja, s kojim je 30. jula ove godine dobila sina, je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega.

Danijela Rajić

Rodila 12. novembra 1990. godine u Kvinsu, u Njujorku. Danijela je svojevremeno radila kao go-go igračica na Floridi. Ona i Pol Džordž upoznali su se u Majamiju, a njihov odnos u prošlosti je bio turbulentan.

Naime, Danijela sa košarkašem ostala u drugom stanju, a budući da je negirao da otac deteta, ona ga je tužila sudu. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove malene devojčice.

Kako pišu mediji, usledila je nova Danijelina tužba, i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, Danijela Rajić i NBA košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili i drugu ćerku koja je dobila ime Nataša.

Inače, Danijela ima i svoj biznis, a zajedno sa izabranicom košakraša Patrika Patersona Sarom ima svoju kolekciju kupaćih kostima.

Anika Božić Al Saraj

Ona je uspešna manekenka koja se pre šest godina udala za arapskog princa i milionra Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine, s kojim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje u kakvom luksuzu živi.

Njen suprug Jusuf je vrlo bogat i mnogi ga zbog toga nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza", a oni žive na relaciji Kairo - Pariz.

Inače, ona je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa.

Ivana Berendika

Nekadašnja pevačica tada popularne grupe "Models", a onda se udala za milijardera Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije Gugl.

Ona važi za jednu od najbogatijih Srpkinja, a u radnoj biografiji njenog supruga piše da je bio predsednik vodećeg svetskog internet portala "Eksitel houm" i bivši predsednik upravnog odbora vodećeg provajdera kablovskog interneta "CEO". Danas s partnerom Džimom Klarkom vodi kompaniju čija su specijalnost rizične investicije, a koja je finansirala Lerija Pejdža i Sergeja Brina, osnivače najpoznatijeg internet pretraživača Gugla.

----> Meljničenkova "grdosija" od 500 miliona $ uplovila u Tivat: Brod koji retko ko uspeva da fotografiše

Ivana Božilović

Rođena Beograđanka se kao mala sa roditeljima preselila u Čikago gde je i odrasla. Bavila se glumom i modelingom, a imala je sreće da se uda za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača istoimene kompanije za proizvodnju guma.

Bogati par je 2009. godine dobio sina Adama Bruksa, a dve godine kasnije i ćerku Anju Jasmin. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menadžer porodične vinarije. O njihovom zajedničkom životu se ne zna mnogo.

- Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?! Nisam siguran da li je to bila sreća ili šta, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe - napisao je svojevremeno Endru.

Jelena Jakovljević

Poznatija od svih navedenih je bivša mis Jugoslavije je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima upoznala šeika Sida bin Draija, za koga se udala i uzela njegovo prezime, pa je sada poznatija kao Jelena Bin Drai.

Sid ima ogromnu kompaniju vrednu 2 milijarde dolara, a njegova baka je bila udata za princa tamošnje kraljevske porodice.

Jelena je udajom promenila veru i rodila mu je troje dece. Njen muž ima samo jednu ženu - nju, a Jelena je postala vlasnica salona lepote i hotela u Dubaiju, gde žive skladnim i srećnim životom.

Video: NBA zvezda verila Srpkinju, bivšu striptizetu: Samo su se orili Cecini hitovi

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Praziluković

    13. novembar 2020 | 16:20

    San svake Srpkinje je da se uda za pare a muškarac nije bitan

  • Hmm....

    13. novembar 2020 | 17:44

    Vidim ovo su najbolje iz klase 90- ih doktorirale BG asfalt menadžment.Svaka čast nema šta ...

  • hogar

    13. novembar 2020 | 16:08

    promenila veru i zivi srecno.... ha, ha ma kako da ne ajd nek izadje sama, proseta, dovede nekog rodjaka nema nista od toga muslimani su to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA