NBA košarkaš romantičnom porukom srpskoj Kim Kardašijan čestitao rođendan

Niko nije slutio da će nakon svega njih dvoje biti srećan i zaljubljen par

  • 1
Pol Džordž, Danijela Rajić Printskrin: Instagram/danielarajic

Košarkaš "LA Klipersa" Pol Džordž (30) čestitao je 30. rođendan svojoj verenici Danijeli Rajić, s kojom ima dvoje dece.

NBA zvezda raznežio je, ali i nasmejao sve emotivnom porukom na Instgaramu koju je posvetio svojoj lepšoj polovini uz zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke.

- Ova naša šetnja, u našim tridesetim godinama, jeste ono gde smo pronašli ljubav za ceo život. Srećan rođendan, ljubavi moja. S*anja su postala stvarnost, volim te - napisao je košarkaš.

Inče, Pol i Danijela nedavno su se verili nakon 7 godina zabavljanja, a dijamanstski prsten koji joj je kupio vredi između 50 i 55 hiljada dolara.

Naime, Pol i Danijela su se upoznali dok je ona radila kao go-go plesačica u Majamiju i odmah su shvatili da između njih postoji neverovatna hemija.

Viđali su se nekoliko meseci, a potom raskinuli, ali je Danijela ubrzo nakon raskida saznala da je trudna. Košarkaš je na tu vest reagovao odbijajući i samu pomisao da bi trebalo da postane otac pa je čak crnokosoj lepotici ponudio milion dolara da abortira.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Paul George (@ygtrece)

Kako nije želeo da prizna da je otac malene devojčice koju je Danijela rodila, na kraju se u celu priču umešao sud. Testom očinstva je utvrđeno da je Pol zaista otac Danijeline ćerke, a onda se dogodio potpuni preokret.

Nakon što je u početku odbijao da prizna sopstvenu ćerku, Pol je odjednom tužio Danijelu i tražio puno starateljstvo nad ćerkicom. Zatim je usledilo dugo povlačenje po sudovima, a sve kako bi se na kraju dogovorili da će podeliti starateljstvo i zajedno učestvovati u odgajanju malene Olivije.

Kada se završila ta cela porodična saga, došlo je do još jednog zaokreta koji je mnoge jako iznenadio - Pol i Danijela su se pomirili i dobili drugo dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    13. novembar 2020 | 18:49

    Zasto ove zene bulje u telefone ,slikajuci grudi ,straznjicu a muskarce kraj sebe i nevide

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA