≫ 

Za 30 godina Orlando Blum će biti preslikan Fil Kolins!

Internetom kruže fotografije na kojima se vidi kako će Orando Blum izgledati za 30 godina

  • 0
Fil Kolins, Phil Collins Fil Kolins; Foto: Guliver/Getty Images/Ethan Miller

Nove fotografije muzičara Fila Kolinsa (69) su "ogledalo" glumca Orlanda Gluma (43) za 30 godina.

Naime, internetom kruže fotografije na kojima se vidi kako će slavni glumac izgledati kroz 30 godina.

Fil Kolins je u poslednje vreme veoma ostario pa se sada kreće uz pomoć invalidskih kolica ili štapa, a obožavatelji kažu da je "on slika i prilika" Orlanda Bluma kad bude ostario.

Verni obožavatelji su pronašli fotografije na kojima su dva slavna muškarca slično obučena, pa su odmah našli i priliku da se našale.

Na fotografijama Orlando i Fil imaju slične kačkete, istu bradu i brkove, pa su iz nekog razloga fanovi povezali da će zvezda "Pirata sa Kariba" upravo tako izgledati u budućnosti.

Za Fila kažu da je puno "propao", a nije ni čudo kada ga je bivša supruga Orijen Sevej "ojadila" na više načina.

Podsetimo, Fil je sa njom bio dva puta u braku, a oba puta ga je "namagarčila", pa mu se sada uselila u vilu u Majamiju sa novim mužem Tomasom Bejtsom (31) i odbija da se iseli

Poznati umetnik i preduzetnica su se prvi put venčali 1999. godine i bili u braku do 2008. godine, a onda su se razveli i venčali se za druge partnere.

Godine 2016. on je svojoj bivšoj supruzi dao drugu šansu, a sada je zažalio jer je saznao da ga je varala poslednje dve godine i da se pre dva meseca udala za drugog ljubavnika u Las Vegasu. 

Bivša spruga Fila Kolinsa Orijen Sevej sada kaže da je pevač bio impotentan i da se nije kupao niti prao zube skoro godinu dana, piše u novim sudskim dokumentima.

Orijen sada kaže da joj je pevač usmeno obećao da je ona vlasnica pola vile vredne 40 miliona dolara u Majamiju i da ona ima pravo da živi tu.

Fil i bivša supruga su postigli delimčan dogovor u ovoj gorkoj bitki da se ona i njen novi muž isele iz pevačeve vile na Floridi.

Kolins kaže da Orijen nema nikakva prava da živi u njegovoj vili sa novim mužem Tomasom i tužio ju je kako bi napustia njegov dom, jer je promenila sve lozinke u vili, pa on već mesecima ne može da uđe.

Prošle nedelje Kolins, njegova bivša supruga i njen novi muž su prvi put razgovarali onlajn preko aplikacije "Zoom" i njih dvoje su obećali da će napustiti Kolinsovu vilu do sredine januara. Kada se oni isele Fil će staviti kuću na prodaju, a onda će sud da odluči da li treba da joj isplati pola novca.

Podsetimo, Orijen i Fil zajedno imaju sinove Metjua (15) i Nikolasa (19), a njihova prva rastava je bila jedna od najskupljih u svetu šoubiznisa, kada je Orijen dobila čak 46 miliona dolara od razvoda. 

Video: Orlando Blum otkrio da je snimanje njegove serije prekinuto zbog korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA